SvD > Ekonomi

Monday, 29 November, 07:12

SvD - 21 okt 21 kl. 07:12

Kunderna tillbaka i matbutikernaButiksförsäljningen för dagligvaror steg under september. Ett tecken på att kunderna börjar hitta tillbaka till de fysiska butikerna..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kundernatillbaka i , matbutikerna

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Alla jagar nästa Tesla: ”Kommer sluta i tårar”

De är små och tillverkar knappt några bilar. Ändå värderas de högre på börsen än många traditionella biljättar. Hajpen kring elbilarna är stor men framtiden för marknaden är osäker – och analytiker varnar för att det ”slutar i tårar”..

SvD - 2 timmar sedan

Trävarupris dyker – skogsfastigheter går upp

Trävarupriset är på väg ner i snabb takt – men utvecklingen för skogsfastigheter fortsätter upp.– Priserna på skogsfastigheter har ökat väldigt mycket i flera år, och på ungskogsfastigheter har det ökat ännu mer, säger Johan Freij på Danske Bank..

SvD - 12 timmar sedan

Börsveckan kan bli skakig

Det väntas bli fortsatt stökigt när börsen åter öppnar för en ny handelsvecka. Ovissheten är fortfarande stor kring den nya virusvarianten omikron, varnar sparekonomer..

SvD - 20 timmar sedan

Har Ernstberger en chans i Högsta domstolen?

Just nu har Högsta domstolen en diger lunta dokument på sitt bord. Alltmedan Allras grundare sitter kvar i häktet. Ett av Sveriges största ekobrottsmål i modern tid går mot antingen ett avslut, eller en omstart.

SvD - Igår: 00:15

”Son fick 950 000: Hur kompenserar vi nr 2?”

Brevskrivaren har gett pengar till ett barn för lägenhetsköp och undrar hur man bäst kompenserar det andra barnet. SvD:s familjeadvokat går igenom alternativen..

SvD - Igår: 08:23

Fraktpriser dämpas efter julruschen

Fraktpriserna har börjat sjunka från höstens historiska rekordnivåer. Anledningen är att den värsta julruschen på världshaven är över.– Lättar det lite nu skulle man kanske få möjlighet att få resurserna på rätt ställe, säger Johan Woxenius, professor i transportekonomi..

SvD - I förrgår: 22:56

Klimataktivister slog till mot Amazon

SvD - I förrgår: 15:36

Kraftiga fall på New York-börsen

SvD - I förrgår: 11:25

Förklädda som techbolag – ska knäcka kreditjättarna

Eurocard och American Express har länge dominerat kortmarknaden för företag i Sverige. Nu utmanar nästa generation. Förklädda som techbolag slåss de nu om den miljardmarknad som företagens kortköp utgör..

SvD - I förrgår: 09:13

Stockholmsbörsen faller efter virusoro

Stockholmsbörsen rasar efter att oron över en ny variant av coronaviruset sprider sig över världen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.