Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Thursday, 09 December, 01:57

Expressen Dina Pengar - 21 okt 21 kl. 05:29

Aviciis förra manager med i PandoraläckanAviciis tidigare manager Arash ”Ash” Pournouri finns med i den senaste världsomfattande skatteläckan – Pandoraläckan.Pournouri har anlitat samma rådgivare som skapade ett brevlådeföretag i ett skatteparadis åt dj-trion Swedish House Mafia.Skatteplanering är i regel lagligt, och beskrivs av skatterevisorn Johan Lundberg som ”big business”. ”Jag har betalat skatt på alla mina inkomster i Sverige”, skriver Pournouri till Expressen. .
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Pandoraläckan, Arash Ash Pournouri, Swedish House Mafia, Johan Lundberg, Sverige, Pournouri, Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aviciisförra , managermed i , Pandoraläckan

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 7 timmar sedan

Norge ger miljarder för att tackla prisrusning

I Norge utlovar regeringen miljardstöd för att hjälpa hushållen att tackla det rusande elpriset.I Sverige tycker intresseorganisationen Villaägarna att regeringen har varit för passiv.– Nu får vi inget alls av svenska staten.

Expressen Dina Pengar - 14 timmar sedan

Efter rekordet – då går elpriset ned igen

Orsaken till rekordpriserna är kylan, den svenska vindkraften och ett bråk mellan Norge och Sverige.Norge har sänkt exporten till Sverige av billig grön vatten-el. I stället importerar Sverige kol-energi från Polen för att täcka behoven.

Expressen Dina Pengar - Igår: 13:00

Experten: Bolag det är läge att köpa in sig i nu

✓ Hur ska man agera när risk-indexet rusar?✓ Vad innebär Finansinspektionens kritik för EQT?✓ Hur påverkar omikron och inflationen börsvärdet?

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 15:00

Experten svarar på era frågor om elpriset

Elpriserna har ökat kraftigt under året och i dag väntas det stiga till nya rekordnivåer.Finns det något tak för hur högt elpriset kan bli? Vilket är det absolut enklaste och billigaste förslaget för att skydda sig?

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 12:48

Elpriset slår rekord – så får du ner kostnaderna

Elpriset har den här hösten slagit rekord på rekord.Men om elräkningen börjar svida i plånboken finns saker att göra – redan i dag.Här får du tipsen som kan få ner kostnaderna med flera tusenlappar..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 12:17

Norge och Sverige i bråk – stoppar elen

Den senaste tidens energikris har lett till en konflikt mellan Sverige och Norge, rapporterar Bloomberg.Enligt tidningen har Sverige blockerat Norge från att använda det svenska elnätet för att flytta energi.Norge svarade då med med att kapa elektriciteten till Sverige..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 05:00

De sökte juridisk hjälp – då började mardrömmen

De anlitade juristbyråer men upplever att de inte fick någon hjälp alls.Bara rejält saltade fakturor.✓ Victor Strand ville ha hjälp efter att ha blivit uppsagd, men blev stämd av byrån han anlitade.

Expressen Dina Pengar - 05 dec 21 kl. 22:01

Elpriset stiger kraftigt igen – blir nu högsta någonsin

Under måndag eftermiddag är elpriset högre än någonsin: 6,49 kronor per kilowattimme för kunder i Syd- och Mellansverige. En pulverisering av det tidigare rekordpriset på 4,34 kronor – som nåddes för en knapp vecka sedan. – Det är verkligen exceptionellt högt, säger elprisanalytikern Christian Holtz på energikonsultbolaget Merlin & Metis.

Expressen Dina Pengar - 05 dec 21 kl. 18:00

Kritik mot Spotify vd:n efter miljardinvesteringen

Användare världen över uppmuntras att avsluta sina konton på Spotify genom ett upprop på Twitter. Detta efter att bolagets grundare Daniel Ek investerat en miljard i försvarsteknik. .

Expressen Dina Pengar - 05 dec 21 kl. 04:30

Toppmäklarnas liv: Lyx, stress och rekordpriser

Exklusiva smycken, drömbilar och dyra restaurangbesök.Bilden av mäklarbranschen är ofta ett liv i lyx.Samtidigt visar statistiken att många väljer att hoppa av yrket på grund av stress.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.