SvD > Nyheter

Wednesday, 08 December, 20:26

SvD - 20 okt 21 kl. 16:08

Öppna era hjärtan för Jimmie ÅkessonPODD | Maggie Strömberg sätter diagnos på Moderaterna, Torbjörn Nilsson gräver ner sig i maktkampen i högerblocket, och är det så fel med blåbrunt? undrar Annie Reuterskiöld..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Jimmie Åkesson, PODD, Strömberg, Moderaterna, Nilsson, Annie Reuterskiöld

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öppnaera , hjärtanför , Jimmie, Åkesson

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Nystädat i det moderata skyltfönstret

Den moderatledda majoriteten i Stockholm har tänkt efter, gjort om och gjort rätt. Nu tycks tillvaron för resursskolorna och de många elever med särskilda behov som går där, vara tryggad..

SvD - 10 minuter sedan

”Vi ska avliva alla, sa jag – sedan bar inte benen”

Tårar och ilska bland minkuppfödare – och en bransch i spillror. Danmark var världsledande tills regeringen utan lagstöd bestämde att alla minkar skulle slaktas under pandemin. Nu kan beslutet bli statsminister Mette Frederiksen tyngsta nederlag..

SvD - 10 minuter sedan

Kvinnor i porrbranschen vittnar om övergrepp

Metoo verkar ha nått porrbranschen. I Frankrike och USA drivs nu fall där kvinnliga porrskådespelare vittnar om våldtäkter och systematiska övergrepp under decennier. Mannen som spelat in flest porrfilmer i världen riskerar dömas till tiotals år i fängelse.

SvD - 10 minuter sedan

Viktiga bitar läggs i omikron-pusslet

Omikron skapade panik i stora delar av världen. Nu börjar försiktigt bilden av hur bra vaccinen kan bekämpa virusvarianten att klarna. .

SvD - 15 minuter sedan

”Splittring i S hot mot Sveriges säkerhet”

Social­demokraternas egen­mäktiga behandling av frågan om en svensk anslutning till FN:s kärn­vapen­konvention är illavarslande och oacceptabel. Det skriver Lars Adaktusson och Mikael Oscarsson, KD..

SvD - 15 minuter sedan

WHO: Omikron finns i 57 länder

SvD - 45 minuter sedan

Sundling tog bort gipset – rehabträning inleds

Skidstjärnan Jonna Sundling har blivit av med gipset. Nu kan hon inleda rehabträningen av sin skadade tumme med målet att hinna bli återställd till OS om knappt två månader..

SvD - 45 minuter sedan

Svältande sjökor ska räddas med kålhuvuden

Mer än tusen sjökor har dött i Florida i år, många av dem har svultit ihjäl på grund av miljöförstöring. Nu övervägs en tidigare helt otänkbar åtgärd – att mata de vilda däggdjuren med kål och sallad för att de ska överleva vintern..

SvD - 1 timme sedan

Dödligt knivdåd och machetebråk – boende stängs

Ett boende för hemlösa utanför Göteborg stängs av Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) efter flera uppseendeväckande fall av våldsdåd och övergrepp, rapporterar Göteborgs-Posten..

SvD - 1 timme sedan

Woods tillbaka – i par med sonen

Tiger Woods spelar tävlingsgolf igen, tio månader efter den våldsamma bilkraschen.Världsstjärnan spelar tillsammans med sonen Charlie i PNC Championship i Orlando nästa vecka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.