Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 29 November, 06:55

Expressen Dina Pengar - 20 okt 21 kl. 12:58

”Som säljare hade jag 20 000 – nu har jag nästan det dubbla”Den ena pluggade till teckenspråkstolk på universitet, den andra jobbade som säljare i finansbranschen.Nu har Freja Schiller, 24, och Johannes Svensson, 24, gjort en helomvändning. Båda två var fast i något de inte trivdes med, nu väntar karriärer i heta branscher med höga löner – med jobb de verkligen tycker om. – I värsta fall kan man bara hoppa av, säger Freja..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Freja Schiller, Johannes Svensson, Freja

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Som säljarehade jag 20 , 000nu har , jag nästan det dubbla

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 2 timmar sedan

De bytte liv och flyttade med barnen till Spanien

Hon hade ett hektiskt arbete som PR-chef på ett stort tv-bolag.Han jobbade som säljchef i spelindustrin.Två småbarn och full rulle i livspusslet.

Expressen Dina Pengar - 14 timmar sedan

Swish ligger nere för Nordea-kunder

En driftstörning hos Nordea gör så att storbankens kunder inte kan använda betaltjänsten swish under söndagseftermiddagen. ”Nordea arbetar för fullt med att lösa problemet”, skriver swish. .

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

”Våra bolag står på min make – har jag rätt till några pengar om vi skiljer oss?”

Ekonomijournalisten Birgitta Piper har fått en fråga av en kvinna som varit gift med sin man i snart 14 år.De har två aktiebolag, men båda står på maken. Vad händer med pengarna i bolagen vid en skilsmässa?

Expressen Dina Pengar - Igår: 14:24

Miljonbedrägeri avslöjat mot CDON:s kunder

Klagomålen har strömmat in från kunder som blivit bedragna när de köpt varor från ett bolag som kallar sig för mobileshop.se från CDON:s marknadsplats. I stället för varorna de köpt, ofta dyr elektronik, har kunderna fått tomma leveranser med en rabattkod.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 20:35

Esbjörn gör ny minneskoll – kan slippa ur husavtalet

Esbjörn Bolin behöver genomgå en ny minnesundersökning för att utreda om han var dement när förlikningen i fastighetstvisten med Ebba Busch gjordes upp.Det hävdar hans juridiska ombud Sture Tersaeus som går vidare med överklagandet i hovrätten.– Vi får avvakta vad den medicinska utredningen kommer fram till, säger Tersaeus..

Expressen Dina Pengar - 26 nov 21 kl. 06:49

Larmet: Elpriset rusar med 179 procent i dag

På fredagen förväntas elpriserna stiga betydligt högre än tidigare, framför allt norra Sverige. Detta på grund av isbildning i flera av de stora vattenkraftsälvarna, rapporterar Ekot. – Det begränsar kapaciteten i älvarna och det producerar hur mycket vi kan producera från vår vattenkraft.

Expressen Dina Pengar - 25 nov 21 kl. 17:04

De fick 20 kronor i timmen för att renovera lägenheter

Nursultan från Kirgizistan och fyra av hans landsmän jobbade med att renovera lägenheter i multimiljardären Erik Selins fastighetsimperium Balder, rapporterar Dagens ETC. Enligt Nursultan jobbade de tiotimmarspass sex dagar i veckan innan de blev utkastade av en underentreprenör som drivs av en dömd värdetransportrånare. Den lön de har fått ut motsvarar 20 kronor i timmen, rapporterar Dagens ETC..

Expressen Dina Pengar - 25 nov 21 kl. 16:46

Ligornas trick – slår till när du handlar på Black Friday

Black Friday, julshopping och mellandagsrea.Nu är den intensiva shoppingperioden i gång och då kommer bedrägeriförsöken som ett brev på posten.Det menar IT-experten Mikael Westerlund.

Expressen Dina Pengar - 25 nov 21 kl. 09:15

09.30: Riksbanken lämnar räntebesked

Bostadsägare kan räkna med fortsatt låga bolånekostnader närmsta åren.Men Riksbankens räntebesked väntas ge en första indikation på när man släpper nollräntan.Det tror många bedömare inför beskedet nu på morgonen..

Expressen Dina Pengar - 25 nov 21 kl. 04:30

Tillägget som många pensionärer missar: ”Handlar om flera tusen”

Många pensionärer kan gå miste om tusentals kronor i månaden, för att de inte får bostadstillägg.De som äger sina bostäder eller har sparade pengar kan vara berättigade ”supertillägget” utan att veta om det. Så här gör du för att få ett snabbt beslut.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.