Regeringen > Nyheter

Saturday, 27 November, 03:56

Regeringen - 19 okt 21 kl. 16:34

Regeringens ärendeförteckningar vecka 42, 2021Till regeringssammanträdet onsdag den 20 oktober..
Läs mer på Regeringen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringens, ärendeförteckningar, vecka42 , 2021

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 7 timmar sedan

Blandat lärande och digital utbildning på EU-möte

Utbildnings- och ungdomsministrarna träffas i Bryssel den 29 november. Digital utbildning, blandat lärande och offentliga utrymmen för ungdomar står bland annat på dagordningen..

Regeringen - 9 timmar sedan

Fortsatt uppmaning till svenskar att lämna Etiopien

Den väpnade konflikten i Etiopien har intensifierats. UD påminner därför om att svenskar sedan den 5 november uppmanas att lämna landet. Det går fortfarande kommersiella flyg från Etiopien men möjligheterna att lämna landet kan snabbt förändras..

Regeringen - 12 timmar sedan

Ändring av uppdraget att utveckla en sammanhållen datainfrastruktur för kompetensförsörjning och livslångt lärande

Regeringen ändrar uppdraget om att utveckla en sammanhållen datainfrastruktur för kompetensförsörjning och livslångt lärande genom att göra följande tillägg. Medlen ska betalas ut engångsvis efter rekvisition till Kammarkollegiet senast den 1 december 2021 respektive 2022..

Regeringen - 16 timmar sedan

EU-kommissionen godkänner riskskatten för kreditinstitut

Sveriges statsstödsanmälan om att införa en ny riskskatt för större banker och andra kreditinstitut har godkänts av EU-kommissionen..

Regeringen - 17 timmar sedan

Remiss av SOU 2021:81 En säker tillgång till dricksvatten av god kvalitet

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat SOU 2021:81 En säker tillgång till dricksvatten av god kvalitet..

Regeringen - 18 timmar sedan

Sverige blir ordförandeland i regionalt samarbetsorgan om hälsa och socialt välbefinnande

Under 2022 och 2023 är Sverige ordförande för den Nordliga dimensionens partnerskap för hälsa och socialt välbefinnande (The Northern Dimension Partnership in Public Health and Social Wellbeing). Nordliga dimensionens partnerskap för hälsa och socialt välbefinnande, NDPHS, bildades 2003. Litauen bli vice ordförande under perioden.

Regeringen - 18 timmar sedan

Vaccinationsarbetet skalar upp igen – regeringen avsätter 100 miljoner kronor

Regeringen avsätter 100 miljoner kronor till regionerna för att stödja deras snabba utökning av vaccinationsarbetet, både med att ge en tredje dos och med att nyvaccinera så många som möjligt..

Regeringen - Igår: 17:11

Framställning om förlängd tid för uppdraget att utreda tillståndskrav för vissa ledningar som byggs med nätkoncession för område

Med ändring av regeringens beslut den 3 juni 2021 med uppdrag till Energimarknadsinspektionen att utreda i vilken utsträckning det bör krävas att en undersökning sker i frågan om ett projekt kan antas medföra betydande miljöpåverkan och att en specifik miljöbedömning ska göras innan ett elnätsföretag får bygga och driva en elektrisk luftledning med stöd av en nätkoncession för område (I2021/01670), ska uppdraget redovisas till Regeringskansliet (Infrastrukturdepartementet) senast den 1 februari 2022..

Regeringen - Igår: 16:45

Europeiska forskningsområdet och rymd för alla på EU-möte

När EU:s ministrar med ansvar för forskning- och rymdfrågor träffas i Bryssel den 26 november förväntas de bland annat att anta rådsslutsatser om det europeiska forskningsområdet och om rymden..

Regeringen - Igår: 16:09

Gränsöverskridande distribution av fonder

Lagrådsremissen innehåller förslag till lagändringar med anledning av att det har gjorts ändringar i de EU-direktiv som reglerar fondbolag och förvaltare av alternativa investeringsfonder (AIF-förvaltare) och att det har införts en EU-förordning om gränsöverskridande distribution av fonder..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.