UNT > Nyheter

Tuesday, 07 December, 04:35

UNT - 19 okt 21 kl. 03:24

Slut på vargjakten i Uppsala länDet blir ingen fortsatt skyddsjakt jakt på varg i Siggeforareviret i Uppsala län, rapporterar lokala medier med hänvisning till ett beslut från länsstyrelsen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala, Siggeforareviret

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slut, vargjakteni , Uppsala, län

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Så kan Uppsala län spara 1,5 miljarder

Vi behöver få ut mer av varje skattekrona för att kunna möta det faktum att vi har en åldrande befolkning, skriver Anna-Lena Holmström och Anders Morin..

UNT - 30 minuter sedan

"Under kontroll men inte släckt"

Med oförminskad styrka har Kustbevakningens största fartyg tillsammans med flera bogserbåtar fortsatt pumpa stora mängder vatten över branden på fartyget utanför Göteborg..

UNT - 1 timme sedan

Uppåt på de asiatiska börserna

Asiens ledande börser följer utvecklingen på Wall Street där måndagshandeln avslutades starkt efter rapporter om att coronavirusets omikronvariant kan vara mindre allvarlig än vad man först befarat..

UNT - 1 timme sedan

USA lovar ge Ukraina stöd

Om Ryssland invaderar Ukraina kommer USA att orsaka ryssarna "allvarlig ekonomisk skada" och öka sin militära närvaro, varnar Vita huset på måndagen – dagen före ett samtal mellan presidenterna Joe Biden och Vladimir Putin..

UNT - 2 timmar sedan

Juan Carlos kräver immunitet i brittisk domstol

Spaniens ex-kung Juan Carlos vill få immunitet i en brittisk domstol efter det att hans förra älskarinna anklagat honom för att ha spionerat och trakasserat henne..

UNT - 3 timmar sedan

Texas stäms för vallagar

USA:s justitiedepartement stämmer delstaten Texas..

UNT - 3 timmar sedan

Man knivskuren i Jakobsberg

En man i 50-årsåldern har förts till sjukhus efter att ha hittats knivskuren utomhus i Jakobsberg, norr om Stockholm, på måndagskvällen, rapporterar P4 Stockholm..

UNT - 3 timmar sedan

Första raketen efter branden

Rymdbasen Esrange i Kiruna fick omfattande skador i en brand i augusti..

UNT - 3 timmar sedan

Döda hundar hittades i frys

En person misstänks för djurplågeri sedan polisen på en gård i Västerbottens inland hittat flera döda hundar i en frys..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.