Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 30 November, 10:28

Dagens Media - 18 okt 21 kl. 10:26

Här är juryn som ska utse Årets dagstidningTotalt 13 personer ska nominera och utse vinnare i tävlingen Årets dagstidning – som arrangeras av TU. I år får tävlingen en helt ny kategori, och Bild- och ljudjournalistik delas upp i två..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Årets, TU, Bild

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är jurynsom ska , utseÅrets , dagstidning

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 minuter sedan

Därför är marknadsförare centrala för hållbar AI-utveckling

Marknads- och kommunikationsavdelningars roll för att lyckas med AI-driven innovation är mer central än vad ledningen och avdelningarna kanske själva inser. Det handlar inte bara om att skapa medvetenhet runt vikten av ansvarsfull utveckling av AI internt och externt, utan även att se till att tekniken blir en central del av företagets innovationsstrategi. Det skriver Josefin Rosén, AI-expert på SAS Institute..

Dagens Media - 1 timme sedan

Twitters vd lämnar

Jack Dorsey, medgrundare och vd för Twitter, har beslutat att lämna vd-posten med omedelbar verkan..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Klart: Nu är också Nent anslutna till det medieetiska systemet

Nyligen anslöt Bauer Media sig till det medieetiska systemet. Nu har även Nents streamingplattformar Viaplay och Viafree adderats till listan..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Martin Schori: Om fler gör som Stoppa pressarna kan vi få en lagstiftning som slår mot alla

Skulle fler medier göra som Stoppa pressarna och skaffa ett utgivarbevis men inte ansluta till det medieetiska systemet finns en stor risk att dagens självreglering hotas och att pressfriheten begränsas. Det vore livsfarligt, skriver Martin Schori..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Pluto TV till Norden – Viafree fasas ut: ”Samarbetet strömlinjeformar Nents organisation”

UPPDATERAD. Nent Group och ViacomCBS ingår ett innehålls- och annonssamarbete i samband med att FAST-tjänsten Pluto TV kommer till Sverige. ”Det här är en av pusselbitarna som behövts för att göra en lansering möjlig”, säger streamingexpertern Jonas Birmé.

Dagens Media - 20 timmar sedan

”Produktionsbranschen måste professionaliseras”

Det krävs en professionalisering av branschen för att undvika kaos under produktionens gång, skriver Qyres vd Michael Starck..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Slut för Amanda Lind som kulturminister: ”Stolt över att tillhöra ett parti som ser värdet av journalistik i hela landet”

Amanda Linds period som kultur- och demokratiminster fick ett plötsligt slut i förra veckan när Miljöpartiet valde att lämna regeringen. Det innebär att hon bland annat inte får slutföra mediestödsutredningen som nyligen drog igång. ”Jag känner en frustration, men jag står helt bakom partiets beslut”, säger Amanda Lind till Dagens Media..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Pluto TV till Norden – Viafree fasas ut

Nent Group och ViacomCBS ingår ett innehålls- och annonssamarbete i samband med att FAST-tjänsten Pluto TV kommer till Sverige..

Dagens Media - 24 nov 21 kl. 15:06

SVT:s Jan Helin: ”En uppenbar utmaning att vara relevanta för yngre”

SVT är duktiga på att nå en äldre publik och de yngsta, men ungdomarna är mer utmanande. Mediedirektören Jan Helin om ■ Tonårstappet ■ Att inte längre vara ohotad majestät på barnsidan ■ Hur barninnehållet blev en konkurrensfaktor..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Snabbrörliga, sociala medier-frälsta och ständigt online – Dagens Media hjälper dig att nå framtidens mediekonsumeter

Dagens barn och unga är flitiga mediekonsumenter, men de har helt andra vanor och rörelsemönster än sina föräldrar. Dagens Media tittar på siffror och talar med ungdomarna själva för att lära sig mer om deras beteenden. Vilka strategier är avgörande för att medierna och annonsörerna ska nå dem?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.