Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 08 December, 19:44

Vimmerby Tidning - 18 okt 21 kl. 09:07

Börsen inleder rapportveckan nedåtStockholmsbörsen inleder den rapporttäta veckans handel svagt nedåt, i linje med ledande Europabörser..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Europabörser

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsen, inleder, rapportveckannedåt

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 5 minuter sedan

Sundling tog bort gipset – rehabträning inleds

Skidstjärnan Jonna Sundling har blivit av med gipset. Nu kan hon inleda rehabträningen av sin skadade tumme med målet att hinna bli återställd till OS om knappt två månader..

Vimmerby Tidning - 5 minuter sedan

Svältande sjökor ska räddas med kålhuvuden

Mer än tusen sjökor har dött i Florida i år, många av dem har svultit ihjäl på grund av miljöförstöring. Nu övervägs en tidigare helt otänkbar åtgärd – att mata de vilda däggdjuren med kål och sallad för att de ska överleva vintern..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Glamoria Perfumes Handelsbolag bildas i Eksjö

Enligt verksamhetsbeskrivningen ska bolaget ägna sig åt "Försäljning av parfym på nätet.".

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Klubbdirektören får gå från IFK Norrköping

IFK Norrköpings klubbdirektör Magnus "Munken" Karlsson får lämna sin anställning. Karlsson har i ett strafföreläggande erkänt sig skyldig till tre fall av bokföringsbrott..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Dödligt knivdåd och machetebråk – boende stängs

Ett boende för hemlösa utanför Göteborg stängs av Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) efter flera uppseendeväckande fall av våldsdåd och övergrepp, rapporterar Göteborgs-Posten..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Ideella krafter fixar isen i Rimforsa

Vid rinken i Rimforsa är isen fylls av skridskoåkande barn och ungdomar. Det har gått några dagar sedan isen blev klar att åka på. Som tidigare har det civila samhället slutit upp för att tillsammans fixa skridskobanan..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Statusen på skidspåren i trakten: "Ovanligt tidigt"

En ovanligt tidig vinter med snö och kyla betyder också en möjlighet för längdskidåkare att ge sig ut på en tur. Vi har gått igenom statusen på olika skidspår i trakten..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Woods tillbaka – i par med sonen

Tiger Woods spelar tävlingsgolf igen, tio månader efter den våldsamma bilkraschen. Världsstjärnan spelar tillsammans med sonen Charlie i PNC Championship i Orlando nästa vecka..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Nya körkortsregler för diabetessjuka

Transportstyrelsen lättar på reglerna för diabetiker som vill köra lastbil, buss och taxi. Diabetesförbundet välkomnar att medlemmarna inte längre stängs ute från att inneha tjänsterna..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Det här behöver du veta om slutförvaret

Årtionden av undersökningar och utredningar – frågan om hur det utbrända kärnbränslet ska förvaras är lika het som själva bränslestavarna. Det här är vad du behöver veta om slutförvaret..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.