Expressen > Nyheter

Sunday, 28 November, 07:56

Expressen - 18 okt 21 kl. 08:47

Sex år efter explosionen – nu startar rättegångenPå måndagen startar en rättegång där fyra chefer misstänks för grovt arbetsmiljöbrott i samband med en arbetsplatsolycka då en man i 25-årsåldern omkom, rapporterar Kristianstadsbladet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kristianstadsbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sexår efter , explosionennu , startar, rättegången

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Trafikolycka på E6 – flera fordon inblandade

Det har skett en trafikolycka på E6 utanför Landskrona i höjd med Lundåkra i Skåne. Strax efter 07:30 hade ett körfält öppnats men trafiken är fortsatt kraftigt påverkad. Föraren av den ena bilen är omhändertagen för kontroll då man misstänker rattfylleri.

Expressen - 30 minuter sedan

Gåtan med de 61 passagerarna

När de lämnade Johannesburg visade samtliga 600 passagerare negativa snabbtester.När de kom fram i Amsterdam var 61 positiva.Nu ställer sig Daily Mail frågan om testen är sämre på att hitta omikron..

Expressen - 45 minuter sedan

Varannan förlossningsenhet läggs ner – minskad kapacitet

Över hälften av alla förlossningsenheter har lagts ner sedan 70-talet, visar en sammanställning av DN. Samtidigt har befolkningen ökat med nära 30 procent. Mindre förlossningskliniker försvinner, avstånden ökar och klinikernas kapacitet minskar.

Expressen - 1 timme sedan

Fullt utvecklad brand i radhuslänga

Det brinner i en radhuslänga i Bergvik utanför Söderhamn. Längan går inte att rädda.Boende i närliggande radhuslängor har fått evakuera.

Expressen - 1 timme sedan

Amagermannens koppling till fler olösta mord

Marcel Lychau Hansen är dömd till livstids fängelse för sex våldtäkter och två mord. Den så kallade Amagermannen är en av Danmarks värsta sexualförbrytare någonsin. Men det finns misstankar om att Amagermannen har fler brott på sitt samvete.

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna knivskuren i Borås – man gripen

En man i 60-årsåldern har gripits, misstänkt för grov misshandel, efter en knivskärning i en lägenhet i Borås..

Expressen - 1 timme sedan

Cecilia, 60, stängdes in med de smittade

Över 600 resenärer från Sydafrika spärrades in i en gate på flygplatsen Schiphol i Amsterdam för att testas för den nya mutationen.  Bland dem fanns Cecilia Stafsing, 60, från Stockholm, som satt fast vid gaten i nio timmar. Hon berättar om beväpnade vakter som vakade över dem, medan toaletterna översvämmades och användes som rökbås, och personer som fått positiva provsvar gick runt bland övriga resenärer.

Expressen - 1 timme sedan

Skarsgårds kritik efter höga dödstalen: ”Stora misstag”

Stjärnskådespelaren Stellan Skarsgård, 70, riktar hård kritik mot den svenska äldreomsorgen i en intervju med brittiska The Guardian.Skarsgård lyfter fram Sveriges höga dödstal under coronapandemin som han skyller på privatiseringarna inom äldreomsorgen.  – Förhållandena var inte goda nog.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Så sprider sig viruset i Europa

Bara timmar efter att världen fick upp ögonen för den nya omikron-varianten var det flera bekräftade fall i Europa. Trots snabbt införda restriktioner runtom så sprider sig nu viruset till allt fler länder. Folkhälsomyndigheten tror ännu inte att smittan nått Sverige.

Expressen - 2 timmar sedan

Trafikolycka på E6

Det har skett en trafikolycka på E6 utanför Lundåkra i Skåne. Flera fordon ska vara inblandade. Både norrgående och södergående körfält är avstängda i samband med räddningsarbetet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.