Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 29 November, 06:28

Vimmerby Tidning - 17 okt 21 kl. 18:41

MP: Fler ska kunna panta merEfter en tre dagar lång digital kongress har Miljöpartiet skärpt sin klimat- och miljöpolitik. Man vill införa krav på märkning av produkter med palmolja, pantsystem för fler förpackningar och ett mål om nolltillväxt för biltrafik i städer..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Miljöpartiet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MP Flerska kunna , panta, mer

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Andra chansen för Magdalena Andersson

Hennes första sejour som vald statsminister varade i futtiga sju timmar. I dag får S-ledaren Magdalena Andersson chansen på nytt – för att sannolikt senare i veckan tillträda som statsminister på riktigt..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

De borgerliga står för långt från vanligt folk

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Fiji skickar soldater till Salomonöarna

Fiji skickar 50 soldater till Salomonöarna, som ska hjälpa det krisdrabbade landet genom att upprätthålla lag och ordning..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Sorrentino skildrar uppväxten i Neapel

Paolo Sorrentino växte upp i ett våldsamt Neapel på 1980-talet. Hans nya film "The hand of God" skildrar den tiden. –Men det är inte en film om Neapel, det är en film om en pojkes uppväxt, säger den italienske regissören..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Vimmerbys julskyltning blev välbesökt

Enligt tradition firades första advent med julskyltning och det var många människor som tagit sig till Stora Torget på söndagen..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Flugsvamp försvann – och dök upp på nytt

Narkotikasajten Flugsvamp läggs ned – och återuppstår. Handelsplatsen, som har liknats vid ett Tradera eller Blocket för droger, stängdes av oklara skäl för några veckor sedan. Men snabbt kom nya alternativ på plats..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Fallet mot allsvenske spelaren upp i hovrätten

Den mutåtalade ex-allsvenske spelaren friades helt i tingsrätten, men domen överklagades av åklagaren. Nu tar hovrätten upp fallet, där spelaren påstås ha tagit ett gult kort och fått låna 300 000 kronor som tack för besväret..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Man mördades och brändes – nu kan sambon fällas

En man hittades död i en utbränd bil i Eskilstuna och sambon åtalades för att ha mördat honom. I tingsrätten friades hon – men läget ser ut att ha ändrats nu när hovrätten kommer med sin dom..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Båda sidor i Honduras förklarar sig som segrare

Honduras två dominerande politiska partier förklarade båda sin kandidat till segrare i söndagens presidentval på sociala medier..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Trävarupris dyker – skogsfastigheter går upp

Trävarupriset är på väg ner i snabb takt – men utvecklingen för skogsfastigheter fortsätter upp. –Priserna på skogsfastigheter har ökat väldigt mycket i flera år, och på ungskogsfastigheter har det ökat ännu mer, säger Johan Freij på Danske Bank..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.