UNT > Nyheter

Wednesday, 08 December, 20:02

UNT - 17 okt 21 kl. 17:21

Moyes tillbaka som vinnare på GoodisonWest Hams manager David Moyes fick en vinnande återkomst på Goodison Park när hans lag vann med 1–0 över Everton i Premier League..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Goodison, Hams, David Moyes, Goodison Park, Everton, Premier League

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moyestillbaka som , vinnare, Goodison

Fler nyheter från UNT

UNT - 3 minuter sedan

Elanga från start i Manchester United

Tonårstalangen Anthony Elanga, 19, spelar från start i Manchester Uniteds gruppavslutning mot Young Boys i Champions League senare i kväll..

UNT - 2 minuter sedan

Fem åtalas för grovt svindleri i Uppsalabolag

Personer bakom ett Uppsalaföretag ska ha blåst upp bokföringen med 123 miljoner. Syftet påstås ha varit att lura människor att köpa aktier i bolaget. I ett smått unikt mål åtalas männen nu för svindleri..

UNT - 15 minuter sedan

De knäcker Astrid Lindgrens krumelunser

Astrid Lindgrens många anteckningsblock ansågs länge vara oläsliga – men ett projekt för att avkoda författarens stenografi gör framsteg. –Vi har gjort många spännande fynd, säger Malin Nauwerck, som leder projektet..

UNT - 15 minuter sedan

195 kvadratmeter stort hus i Knutby sålt till nya ägare

Johan Kerim och Jessica Cecilia Bergström, 45 och 33 år, från Sollentuna är nya ägare till fastigheten på adressen Knutby-Ösby 47 i Knutby..

UNT - 15 minuter sedan

Sundling tog bort gipset – rehabträning inleds

Skidstjärnan Jonna Sundling har blivit av med gipset. Nu kan hon inleda rehabträningen av sin skadade tumme med målet att hinna bli återställd till OS om knappt två månader..

UNT - 30 minuter sedan

Svältande sjökor ska räddas med kålhuvuden

Mer än tusen sjökor har dött i Florida i år, många av dem har svultit ihjäl på grund av miljöförstöring. Nu övervägs en tidigare helt otänkbar åtgärd – att mata de vilda däggdjuren med kål och sallad för att de ska överleva vintern..

UNT - 30 minuter sedan

Konstborgen AB - nytt företag startar i Uppsala

Konstborgen AB, som har sitt säte i Uppsala, ska syssla med "produktion och försäljning av tavlor, olje målningar, litografier och fotografier"..

UNT - 45 minuter sedan

Nya ägare till villa i Storvreta - dyraste försäljningen hittills i år

Fastigheten på adressen Överbacka 4 i Storvreta har fått nya ägare..

UNT - 1 timme sedan

Klubbdirektören får gå från IFK Norrköping

IFK Norrköpings klubbdirektör Magnus "Munken" Karlsson får lämna sin anställning. Karlsson har i ett strafföreläggande erkänt sig skyldig till tre fall av bokföringsbrott..

UNT - 1 timme sedan

143 kvadratmeter stort hus i Lövstalöt, Uppsala sålt för 5 800 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Lupinvägen 34 i Lövstalöt, Uppsala av Sandra Elisabeth Sinora Lind och Ulf Christian Lind..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.