Corren > Nyheter

Monday, 29 November, 06:28

Corren - 17 okt 21 kl. 16:57

Kross av nytänt Mjällby: "Ville ge tillbaka"Första hemmamatchen sedan publikrestriktionerna lyftes bort helt. Då exploderade ett nytänt Mjällby mot Kalmar och vann med 4–0 – sedan de tre första målen kommit under de första dryga 17 minuterna. –Vi har snackat om att ge tillbaka till publiken som fått vänta, säger 3–0-skytten Elias Andersson..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Mjällby, Kalmar, Elias Andersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krossav , nytänt, MjällbyVille ge tillbaka

Fler nyheter från Corren

Corren - 30 minuter sedan

Andra chansen för Magdalena Andersson

Hennes första sejour som vald statsminister varade i futtiga sju timmar. I dag får S-ledaren Magdalena Andersson chansen på nytt – för att sannolikt senare i veckan tillträda som statsminister på riktigt..

Corren - 15 minuter sedan

Fiji skickar soldater till Salomonöarna

Fiji skickar 50 soldater till Salomonöarna, som ska hjälpa det krisdrabbade landet genom att upprätthålla lag och ordning..

Corren - 30 minuter sedan

Sorrentino skildrar uppväxten i Neapel

Paolo Sorrentino växte upp i ett våldsamt Neapel på 1980-talet. Hans nya film "The hand of God" skildrar den tiden. –Men det är inte en film om Neapel, det är en film om en pojkes uppväxt, säger den italienske regissören..

Corren - 30 minuter sedan

Vill skrota stiftelser – så skulle pengarna användas

I några av kommunens stiftelser finns runt 350 000 kronor, men ingen att dela ut pengar till. Nu vill kommunen upplösa fonderna..

Corren - 30 minuter sedan

Kommunen åker till Lalandia för överläggningar

Domstolens nej till stugbyarna har rört om i Lalandiaprocessen. Nu meddelar kommunen att de skickar en delegation till Danmark för samtal..

Corren - 1 timme sedan

Flugsvamp försvann – och dök upp på nytt

Narkotikasajten Flugsvamp läggs ned – och återuppstår. Handelsplatsen, som har liknats vid ett Tradera eller Blocket för droger, stängdes av oklara skäl för några veckor sedan. Men snabbt kom nya alternativ på plats..

Corren - 1 timme sedan

Fallet mot allsvenske spelaren upp i hovrätten

Den mutåtalade ex-allsvenske spelaren friades helt i tingsrätten, men domen överklagades av åklagaren. Nu tar hovrätten upp fallet, där spelaren påstås ha tagit ett gult kort och fått låna 300 000 kronor som tack för besväret..

Corren - 1 timme sedan

Man mördades och brändes – nu kan sambon fällas

En man hittades död i en utbränd bil i Eskilstuna och sambon åtalades för att ha mördat honom. I tingsrätten friades hon – men läget ser ut att ha ändrats nu när hovrätten kommer med sin dom..

Corren - 1 timme sedan

Båda sidor i Honduras förklarar sig som segrare

Honduras två dominerande politiska partier förklarade båda sin kandidat till segrare i söndagens presidentval på sociala medier..

Corren - 1 timme sedan

Skärp straffen för rån i hemmet

Allt grövre rån kommer som ett brev på posten då rättssamhället inte stoppar ungdomsrånen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.