SvD > Nyheter

Wednesday, 08 December, 18:55

SvD - 17 okt 21 kl. 16:35

Trodde inte på guld – saknade guldhattarRosengård trodde inte att Häcken skulle tappa poäng mot AIK. Så de tog inte med sig prylarna till Piteå som alla lag firar SM-guldet med.– Så här står vi utan guldhattar och ingenting. Men skit samma, nu har vi vunnit, säger Rosengårds sportchef Therese Sjögran till TT..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Häcken, AIK, Piteå, SM, Rosengårds, Therese Sjögran, TT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Troddeinte på , guld, saknade, guldhattar

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Nya körkortsregler för diabetessjuka

Transportstyrelsen lättar på reglerna för diabetiker som vill köra lastbil, buss och taxi.Diabetesförbundet välkomnar att medlemmarna inte längre stängs ute från att inneha tjänsterna..

SvD - 30 minuter sedan

En sprakande resa in i kolonialismens mörka hjärta

Dubbelheten löper rakt genom Viet Thanh Nguyens nya roman, där en vietnamesisk emigrant försöker navigera motpolerna i 1980-talets Paris. Kristoffer Leandoer har läst en roman som i sin pendel mellan svärta och ljus drar tankarna till Louis-Ferdinand Céline..

SvD - 30 minuter sedan

En kris skapad av regeringens oförmåga

12 000 ton kärnavfall ska lagras i 100 000 år, 500 meter ner i urberget. En sådan fråga har under åratal styrts av kortsiktiga politiska hänsynstaganden..

SvD - 45 minuter sedan

Danmark stänger sina skolor

Danska skolor kommer att stänga den 15 december och bedriva hemundervisning fram till jul på grund av coronaläget. Restauranger och nattklubbar får inte ha öppet längre än till midnatt från och med fredag..

SvD - 1 timme sedan

Vaccinbevis kan krävas för fler verksamheter

Regeringen vill göra det möjligt att införa krav på vaccinbevis för bland annat butiker och platser för privata sammankomster om smittspridningen ökar ytterligare. Syftet är att hindra ovaccinerade att samlas i stora grupper..

SvD - 1 timme sedan

”Varför tycks så många ha heilat?”

PODD | Maggie Strömberg läser hårdrockslyrik, Annie Reuterskiöld undrar varför så många tycks ha heilat. Torbjörn Nilsson riktar sökarljuset mot en helt annan norrländsk minister..

SvD - 1 timme sedan

Nya restriktioner oroar krögare: ”Klarar oss inte”

I hopp om att minska smittspridningen av covid-19 har nya restriktioner införts. I kollektivtrafiken har en del börjat använda munskydd. ”Hur ska vi klara det här?

SvD - 1 timme sedan

Efter toppmötet: ”Putin har initiativet”

Toppmötet mellan Biden och Putin i tisdags löste inga knutar, enligt experter. Framtiden osäker för Ukraina: ”Ryssland vet om att USA vill fokusera på andra saker. Då finns ett läge för att nå eftergifter eller att agera”..

SvD - 8 timmar sedan

Hjärtinfarkter fortsätter att minska

Knappt 4 800 personer avled till följd av akut hjärtinfarkt under 2020. Det är omkring 400 färre jämfört med året innan, enligt Socialstyrelsen..

SvD - 1 timme sedan

Sju FN-soldater dödade i Mali

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.