E24 > Ekonomi

Thursday, 02 December, 17:59

E24 - 17 okt 21 kl. 08:15

Ny lag ändrar inget – kalkbrytning hotar vattnetDricksvattnet är fortsatt hotat. En undantagslag ändrar inte det.Flera remissinstanser slår ner på Cementas nya ansökan om förlängd kalkstensbrytning i Slite.Medan andra säger: Det finns inga alternativ. Kör på!.
Läs mer på E24
Läs mer om:
Cementas, Slite

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny lag, ändrar, inget, kalkbrytning, hotar, vattnet

Fler nyheter från E24

E24 - 2 timmar sedan

NCC bygger kontor i Danmark

E24 - 5 timmar sedan

Omikron hårt slag mot turismen i Marocko

Turismsektorn i Marocko fruktar det värsta sedan landet plötsligt stängde gränserna för inkommande flyg från utlandet, av rädsla för den nya virusvarianten omikron. Stoppet är det senaste slaget mot en sektor redan på ruinens brant..

E24 - 11 timmar sedan

Priserna på begagnade bilar rusar

Alla stjärnor står rätt – för den som har en begagnad bil att sälja.Köparna är kanske inte lika glada, priserna på begagnade bilar har ökat 19 procent jämfört med 2019..

E24 - 11 timmar sedan

Ellos och Jotex hotas av rättsliga åtgärder

Ellos och Jotex bryter mot lagen, anser Konsumentverket. Nätbutikerna kritiseras för att lyfta fram kredit framför direktbetalning. Rättsliga åtgärder hotar om inte ändring sker.

E24 - 11 timmar sedan

Jacke: Inga stora förväntningar på S-regering

Förväntningarna på den nya S-regeringen är inte jättehöga på Svenskt Näringsliv, enligt vd Jan-Olof Jacke.– Men det är klart, det öppnar upp för några små sakfrågor, som jag tror man kan hantera, säger han..

E24 - 21 timmar sedan

Krögare: Hellre vaccinpass än nya covidrestriktioner

Svenska krögare oroar sig för att omikron-varianten kan komma att slå hårt mot en redan sargad bransch. Flera som SvD talar med vill hellre se krav på vaccinbevis även för restauranger än att nya coronarestriktioner införs. .

E24 - Igår: 14:33

Twitter förbjuder spridning av privata bilder

Från och med idag är det förbjudet för användare av sociala medie-plattformen Twitter att sprida bilder och filmer på andra människor som bedöms som privat. Enligt Twitter ska beslutet motverka hot och stärka den personliga integriteten på plattformen..

E24 - Igår: 10:27

Sverige säger ja till minimilönsförslag?

Ja till en kompromiss – eller fortsatt nej till allt?Nu ska Sveriges linje slås fast i striden om minimilöner i EU..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.