News55 > Nyheter

Thursday, 02 December, 13:18

News55 - 16 okt 21 kl. 20:34

Djurgården bröt förlustsviten: “Glad för spelarna”Djurgårdens långa förlustsvit i SHL är över. Efter sju raka nederlag besegrades bottenkollegan Timrå på bortaplan med 5–2. - Jag är väldigt glad för spelarnas skull, säger Djurgårdens tränare Barry Smith Djurgården har haft sin sämsta säsongsstart genom. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
SHL, Timrå, Djurgårdens, Barry Smith Djurgården

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Djurgårdenbröt , förlustsviten, Gladför , spelarna

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Hon är Scanias nya styrelseordförande

Lastbiltillverkaren Scanias nya styrelseordförande heter Annette Danielski. Hon har haft flera chefsjobb på Daimler och Audi, och är ekonomichef i Scanias ägarbolag Traton. Hon sitter också i styrelsen för MAN Truck & Bus, liksom i Volkswagen Original T….

News55 - 6 timmar sedan

Blinken varnar Ryssland för “allvarliga följder”

USA:s utrikesminister Antony Blinken varnar Ryssland för "allvarliga följder" om landet fortsätter att konfrontera Ukraina. Ukrainakonflikten står högt på dagordningen då säkerhetsorganisationen OSSE:s 57 medlemsstater samlas utanför Stockholm. Under to….

News55 - 30 minuter sedan

Nordic Choice drabbat av datavirus

Hotellkedjan Nordic Choice har larmat säkerhetstjänsten Nasjonal sikkerhetsmyndighet sedan kedjans IT-system utsatts för virus natten mot torsdagen 200 hotell i fem länder har drabbats av viruset som påverkar bokning, in- och utcheckning och betalningsl….

News55 - 30 minuter sedan

Storbanker bötfällda av EU för kartellbildning

EU har beslutat om böter på sammanlagt 344 miljoner euro, motsvarande drygt 3,5 miljarder kronor, för storbankerna Barclays, RBS, HSBC och Credit Suisse. Enligt EU-kommissionen har bankerna bildat en valutahandelskartell. Handlare på den schweiziska ban….

News55 - 6 timmar sedan

Ukraina hetaste frågan vid OSSE-mötet

Ukrainakonflikten står högt på dagordningen då säkerhetsorganisationen OSSE:s 57 medlemsstater samlas utanför Stockholm. Allra högst slår mötet mellan USA:s och Rysslands utrikesministrar, som inte deltagit samtidigt i en OSSE-träff på flera år. USA:s u….

News55 - 45 minuter sedan

Omikron hotar världscupen i Schweiz

Världscuptävlingarna i alpint och längdskidor i Schweiz nästa helg är hotade. För att tävlingarna ska bli av krävs det att idrottare från vissa länder undantas från de nya inresereglerna som landet infört på grund av omikron. – Vi kommer att få definiti….

News55 - 45 minuter sedan

Kulturministern vill utreda gangsterrap

Den nytillträdda kulturministern Jeanette Gustafsdotter (S) är öppen för att utreda om gangsterrap leder till brottslighet, säger hon till SVT. – Absolut titta på det och se om det leder till brott. Då måste vi göra någonting åt det, annars ska vi absol….

News55 - 1 timme sedan

Polis åtalas för barnfridsbrott

En småländsk polisman åtalas misstänkt för att ha trängt sig in i ex-hustruns bostad och vägrat gå därifrån, rapporterar Smålandsposten. Eftersom deras gemensamma barn var hemma åtalas han misstänkt för barnfridsbrott och hemfridsbrott. ”NN har vidare i….

News55 - 1 timme sedan

Omikron hårt slag mot turismen i Marocko

Turismsektorn i Marocko fruktar det värsta sedan landet plötsligt stängde gränserna för inkommande flyg från utlandet, av rädsla för den nya virusvarianten omikron. Stoppet är det senaste slaget mot en sektor redan på ruinens brant. När Marocko i måndag….

News55 - 1 timme sedan

Rekordhög inflation i OECD-länderna

I oktober var inflationen i OECD-länderna 5,2 procent på årsbasis. Det är den högsta inflationssiffran på över två decennier, inte sedan februari 1997 har inflationstakten varit så hög i OECD-länderna. Ändå är takten i OECD-länderna lägre än i USA, där….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.