News55 > Nyheter

Tuesday, 30 November, 09:36

News55 - 16 okt 21 kl. 16:44

Person påkörd på gångbana – misstänkt rattfyllaEn person har förts till sjukhus med ambulanshelikopter efter att ha blivit påkörd på en gångbana i Tyresö i sydöstra Stockholm. – En manlig bilförare har av oklar anledning kört upp på en gång- och cykelväg och kört på en gångtrafikant, säger Carina Sk. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Tyresö, Stockholm, Carina Sk

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Person påkörd, gångbana, misstänkt, rattfylla

Fler nyheter från News55

News55 - 4 timmar sedan

Andersson: “Kriminalpolitiken läggs om”

Regeringens politik under kommande år ska präglas av krafttag mot tre allvarliga samhällsproblem, säger statsminister Magdalena Andersson i sin första regeringsförklaring. Det är kamp mot brott och segregation, att driva på den gröna industriella revolu….

News55 - 15 minuter sedan

Tre miljarder till forskning om hållbarhet

Knut och Alice Wallenbergs stiftelse satsar drygt tre miljarder kronor på forskning om material och hållbarhet. Bland annat ska forskningspengarna gå till att utforska bättre teknologi för framtida energisystem och bekämpningar av föroreningar, samt för….

News55 - 2 timmar sedan

Volvo Cars: Risk för produktionsstörningar

Aktien i biltillverkaren Volvo Cars faller efter en delårsrapport. Bolaget ser en bättre tillgång till komponenter under fjärde kvartalet. Men bristen på halvledare kvarstår och skapar en fortsatt risk för framtida produktionsstörningar.

News55 - 4 timmar sedan

Magdalena Andersson: Ni kommer bli överraskade

Sverige får en ny regering med Magdalena Andersson (S) som statsminister. Vilka ministrar som ska ingå i den får vi svar på klockan 9.30, då hon avger sin regeringsförklaring i riksdagen.

News55 - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen backar i börsöppningen

Stockholmsbörsen backar, strax efter börsöppningen lyser det ilsket rött på i stort sett hela storbolagslistan. OMXSP-indexet ligger minus 1,2 procent. Bland de bolag som tappar mest finns Volvo, minus 2,1 procent, Nordea, minus 1,8 procent och Kinnevik….

News55 - 30 minuter sedan

Tiësto och Maggio till Brännbollsyran

Den nederländske dj:n Tiësto och den svenska popstjärnan Veronica Maggio är de första klara artisterna för Umeåfestivalen Brännbollsyran nästa år, enligt ett pressmeddelande. Festivalen äger rum 3–5 juni i området Hedlunda i Umeå. Biljetter för de instä….

News55 - 30 minuter sedan

Woods talar ut efter krasch – nära amputation

Tiger Woods kunde ha behövt amputera sitt högra ben efter bilkraschen utanför Los Angeles för nio månader sedan. – Det var jäkligt nära att jag skulle gå ut från sjukhuset med bara ett ben, säger den 45-årige världsstjärnan till Golf Digest. Den 23 febr….

News55 - 45 minuter sedan

Omikronvariant nu i minst 17 länder

Minst 17 länder, däribland Sverige, har konstaterat fall av den nya omikronvarianten av coronaviruset. Och närmare 70 länder och territorier har begränsat resandet från främst södra Afrika med anledning av den nya virusformen, rapporterar nyhetskanalen….

News55 - 4 timmar sedan

Snökaos när lågtryck drar in över Västkusten

Ett område med snöfall orsakar trafikstörningar och oreda i Väst- och Sydsverige. Snön har orsakat störningar i trafiken på många platser. Och värre väntas det bli.

News55 - 1 timme sedan

Polisen sökte igenom Marilyn Mansons hem

Myndigheterna har sökt igenom rockstjärnan Marilyn Mansons hus efter att flera kvinnor anklagat honom för sexuella övergrepp, skriver nyhetsbyrån AP. Polisen i Los Angeles bekräftar att man utförde en husrannsakan hemma hos stjärnan tidigt på måndagsmor….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.