UNT > Nyheter

Tuesday, 07 December, 05:05

UNT - 16 okt 21 kl. 11:15

Hon tar över "Sveriges värsta bilförare""Sveriges värsta bilförare" har rullat i gång igen. Ny programledare är Gry Forssell, som tar över efter sin gamle kollega Adam Alsing. –Jag gör det här på mitt sätt men det är klart att jag tänker på honom..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Sveriges, Gry Forssell, Adam Alsing

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon taröver Sveriges , värsta, bilförare

Fler nyheter från UNT

UNT - 5 minuter sedan

Efter larmet: Nu vittnar fler om att husen spricker

Sprickor i väggarna och en bortmonterad kakelugn – busstrafiken i S:t Olofsbacken fortsätter att leda till problem för boende i närheten. ”Som en mindre jordbävning”, beskriver Karin Bäcklund trafiken som håller henne vaken om natten..

UNT - 15 minuter sedan

Hotade sköldpaddor får militärt skydd

Tusentals havssköldpaddor lade i helgen ägg vid Nicaraguas kust, med militär på plats för att skydda mot rovdjur – inklusive människor..

UNT - 15 minuter sedan

Låt oss vara ärliga om lodjursjakten

Svar till "Licensjakt på lo är ett viktigt verktyg" i UNT (25/11)..

UNT - 45 minuter sedan

Så kan Uppsala län spara 1,5 miljarder

Vi behöver få ut mer av varje skattekrona för att kunna möta det faktum att vi har en åldrande befolkning, skriver Anna-Lena Holmström och Anders Morin..

UNT - 1 timme sedan

"Under kontroll men inte släckt"

Med oförminskad styrka har Kustbevakningens största fartyg tillsammans med flera bogserbåtar fortsatt pumpa stora mängder vatten över branden på fartyget utanför Göteborg..

UNT - 1 timme sedan

Uppåt på de asiatiska börserna

Asiens ledande börser följer utvecklingen på Wall Street där måndagshandeln avslutades starkt efter rapporter om att coronavirusets omikronvariant kan vara mindre allvarlig än vad man först befarat..

UNT - 1 timme sedan

USA lovar ge Ukraina stöd

Om Ryssland invaderar Ukraina kommer USA att orsaka ryssarna "allvarlig ekonomisk skada" och öka sin militära närvaro, varnar Vita huset på måndagen – dagen före ett samtal mellan presidenterna Joe Biden och Vladimir Putin..

UNT - 2 timmar sedan

Juan Carlos kräver immunitet i brittisk domstol

Spaniens ex-kung Juan Carlos vill få immunitet i en brittisk domstol efter det att hans förra älskarinna anklagat honom för att ha spionerat och trakasserat henne..

UNT - 3 timmar sedan

Texas stäms för vallagar

USA:s justitiedepartement stämmer delstaten Texas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.