Corren > Nyheter

Saturday, 04 December, 09:52

Corren - 16 okt 21 kl. 10:15

Skratt, segrar & sång – Norling gör allt rättPetad och förlöjligad när AIK-experimentet havererade. Rikard Norling var inte i sämre skick än att han lyckats blåsa liv i en dåsig fotbollstad. SM-guld, missad Europa-plats eller en toppstrid som lever hela vägen – här är en nytänd fotbollstränare som trycker rätt på varenda knapp..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
AIK, Norling, Europa

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skratt, segrar, sång, Norling, görallt rätt

Fler nyheter från Corren

Corren - 15 minuter sedan

Villa i Rimforsa blev dyrast i Kinda i november

En fastighet som såldes för 5,1 miljoner kronor toppar listan över de dyraste fastighetsförsäljningarna i Kinda kommun under november månad..

Corren - 45 minuter sedan

Helgguiden: Nu ska det avgöras – fördel Malmö FF

Malmö FF står med ena handen på den allsvenska pokalen och i en annan del av tabellen ska Kamratföreningarna försöka få till en fin slutpunkt på säsongen..

Corren - 45 minuter sedan

Befriande att partierna visar korten för väljarna

Det har varit turbulenta politiska veckor. Även för en sån som mig har det varit svårt att hänga med i varje vändning, men nu börjar dammet lägga sig..

Corren - 45 minuter sedan

Han har sovit utomhus varje månad – i två år

Friluftsfrämjandet Kinda har, sedan januari 2020, haft en utmaning att sova ute en gång i månaden. På lördag är det dags för den sista utomhusövernattningen. Tommy Gustafsson har närvarat vid alla..

Corren - 45 minuter sedan

Dags att införa skolplikt på gymnasiet

Varför inte införa ett obligatoriskt introduktionsår på gymnasieskolan för alla elever som inte nått godkända betyg i grundskolan, menar insändarskribenten..

Corren - 1 timme sedan

Hus i Skänninge blev Mjölbys dyraste i november

En fastighet som såldes för 4,1 miljoner kronor toppar listan över de dyraste fastighetsförsäljningarna i Mjölby kommun i november..

Corren - 1 timme sedan

Så mycket pengar förlorar LHC – på varje match

Fri entré – då hoppas LHC på mycket publik mot Djurgården på söndag. Annars är varje hemmamatch i SDHL en förlustaffär..

Corren - 1 timme sedan

I december är allting förlåtet

Bota julhetsen och jobbångesten med en fånigt underbar kärlekskomedi..

Corren - 1 timme sedan

Alfons Åberg med i matchen om årets pepparkakshus

På söndag är det dags för pepparkakshustävling på Saga Kulturhus. En av deltagarna är Ellen Keys förskola, som ställer upp med Alfons Åberg och hans hem..

Corren - 1 timme sedan

Döp om Ostlänken till Osthyveln

Ostlänken ska skyndas på och beräknas vara klar redan 2035! 55 år efter att man började planera den då kallade Götalandsbanan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.