News55 > Nyheter

Saturday, 04 December, 09:39

News55 - 16 okt 21 kl. 10:07

Ekdal Djurgårdens vapen i guldstridenHjalmar Ekdal är månadens spelare i september och är ett numera ett hot på fasta situationer. Med sitt Djurgården i guldstrid påminner läget om resan en landslagsspelare gjorde en gång i klubben – Marcus Danielson. – Det är en landslagsmittback som är j. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Djurgårdens, Ekdal, Djurgården, Danielson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ekdal, Djurgårdens, vapeni , guldstriden

Fler nyheter från News55

News55 - 45 minuter sedan

Föräldrar till skolskytt i Michigan gripna

Föräldrarna till den 15-årige pojke som sköt ihjäl flera skolkamrater i Michigan i USA har gripits. Enligt åklagaren har de inte agerat trots signaler om att allt inte stod rätt till före massmordet. Paret har eftersökts sedan fredag eftermiddag och gre….

News55 - 10 minuter sedan

Covidläkemedel på gång – men det finns orosmoln

Ljusning i sikte för riskgrupper när flera nya covidläkemedel granskas. Två preparat har nyligen godkänts och fler väntar på utredning och beslut – men nya varianter kan göra vissa preparat verkningslösa. Flera nya antivirala läkemedel mot covid-19 gran….

News55 - 30 minuter sedan

Saknade vaccinpass – hotade vakt

Tre män som saknade vaccinpass hotade att skjuta en vakt när de nekades inträde på en nattklubb i Trollhättan under fredagskvällen, rapporterar P4 Väst. En av dem ska även ha kastat någon typ av stolpe mot vakten. Männen lämnade därefter platsen i en bi….

News55 - 30 minuter sedan

USA:s kassa snart tom

Det så kallade skuldtaket i USA gör att Bidenregeringen står inför en likviditetskris om drygt två veckor. För att undvika inställda betalningar krävs ett snabbt kongressbeslut, varnar tankesmedjan The Bipartisan Policy Center. Det ser kritiskt ut redan….

News55 - 30 minuter sedan

Migrationsverket har 20 000 obesvarade mejl

Migrationsverket har i nuläget 20 000 obesvarade mejl. De anställda vid myndighetens kontaktcenter har fått jobba övertid och ytterligare 55 personer har anställts, rapporterar Sveriges Radio. Den som mejlar kan få vänta veckor på svar, vilket kritisera….

News55 - 45 minuter sedan

Skolskytts föräldrar gripna

Föräldrarna till den 15-årige pojke som sköt ihjäl flera skolkamrater i Michigan, USA, i tisdags har gripits, uppger amerikanska medier. Paret greps i Detroit tidigt på lördagen, uppger polisen för CNN. Föräldrarna hittades i en industribyggnad i närhet….

News55 - 1 timme sedan

Polisen varnar: Lita inte på dessa sms

Polisen varnar nu för falska sms som skickas ut i Sverige..

News55 - 8 timmar sedan

19 fall av omikron i Norge

19 personer i Norge har nu bekräftats smittade med omikronvarianten av coronaviruset, uppger den norska folkhälsomyndigheten FHI i ett pressmeddelande. 13 av fallen kopplas till ett utbrott i samband med ett julbord i Oslo. - Det viktigaste nu är att de….

News55 - 2 timmar sedan

Underrättelser: Rysk offensiv möjlig nästa år

USA:s president Joe Biden säger att han kommer göra det "mycket, mycket svårt" för Rysslands Vladimir Putin att agera militärt mot Ukraina. Samtidigt visar amerikanska underrättelser att Ryssland planerar för en eventuell militär offensiv som kan inleda….

News55 - 1 timme sedan

Hyperinflation lockar svenskar till Turkiet

Den skyhöga inflationen i Turkiet gör ett redan billigt turistland ännu billigare. Landet har nu blivit ett av de populäraste resmålen för chartersvenskar. Den turkiska liran har tappat mer än 30 procent av sitt värde mot den svenska kronan de senaste t….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.