Corren > Nyheter

Tuesday, 30 November, 10:03

Corren - 16 okt 21 kl. 09:58

CDU-källa: Valfiaskot har inte sjunkit in änTysklands kristdemokrater är svårt sargade efter ett historiskt uselt val. Angela Merkels avgång sätter punkt för ett 16 år långt regeringsinnehav för CDU, och nu måste det tidigare ohotade maktpartiet landa i den ovana rollen som opposition. –Det kommer att bli en lång process, säger en källa i förbundsdagen till TT..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
CDU, Merkels, TT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: CDU-källa, Valfiaskothar inte , sjunkitin än

Fler nyheter från Corren

Corren - 3 minuter sedan

Olycka stoppar tågtrafiken

Strax före klockan 10:00 på tisdagsförmiddagen stoppades tågtrafiken mellan Norrköping och Katrineholm efter en olycka norr om Norrköping..

Corren - 1 timme sedan

Ericsson lyfter 5G-prognosen

Tillväxten av nya 5G-abonnemang går fortare än väntat, åtminstone enligt telekombyggaren Ericssons nya mobilitetsrapport..

Corren - 3 minuter sedan

Lokal matproduktion hotas i Östergötland

Vi är stolta över att vara ett av världens mest hållbara lantbruk. Vi är stolta över att skapa arbetstillfällen och se att vår landsbygd är levande. Men kostnaderna för att producera mat har fullständigt exploderat den senaste tiden..

Corren - 3 minuter sedan

Ledarna måste ta större ansvar för vår framtid

Klimatfrågan har under senaste tiden varit den största frågan som ställts till världens ledare. Med stor makt tillkommer även stor möjlighet att påverka, men hur ofta är det egentligen vi hör om en positiv förändring i de ständiga klimatförändringarna?.

Corren - 10 minuter sedan

Uppgift: IFK budar på norsk 22-åring

Tomas Totland var så pass intressant för IFK Norrköping att klubben la ett mångmiljonbud på försvararen. Tromsø var inte intresserade att sälja – men enligt Netteavsisen har inte Kamraterna gett upp 22-åringen..

Corren - 15 minuter sedan

"Cats" till Sverige nästa år

West End-uppsättningen av "Cats" kommer till Sverige nästa år..

Corren - 15 minuter sedan

Reallöneutvecklingen har stannat av

Löneutvecklingen i år till och med september var 2,7 procent, enligt preliminär statistik från Medlingsinstitutet..

Corren - 15 minuter sedan

Nya ägare till villa i Linköping - 6 030 000 kronor blev priset

6 030 000 kronor fick Emma Anna Paulina Elvingsson, 33, och Daniel Bengt Larsson, 39, ge för huset på Aftongatan 160 i Linköping..

Corren - 45 minuter sedan

Tre miljarder till forskning om hållbarhet

Knut och Alice Wallenbergs stiftelse satsar drygt tre miljarder kronor på forskning om material och hållbarhet..

Corren - 1 timme sedan

Woods talar ut efter krasch – nära amputation

Tiger Woods kunde ha behövt amputera sitt högra ben efter bilkraschen utanför Los Angeles för nio månader sedan. –Det var jäkligt nära att jag skulle gå ut från sjukhuset med bara ett ben, säger den 45-årige världsstjärnan till Golf Digest..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.