Corren > Nyheter

Sunday, 28 November, 06:59

Corren - 16 okt 21 kl. 10:00

Vi ska vara en hållbar region i framkantEfter ett omfattande och gediget arbete finns nu en regional utvecklingsstrategi för Östergötland antagen. Strategin ska ligga till grund för de prioriteringar som regionen och länet som helhet ska göra de kommande åren. Det är en strategi som förpliktigar för Region Östergötland..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Östergötland, Region Östergötland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi ska vara en hållbar, regioni , framkant

Fler nyheter från Corren

Corren - 4 minuter sedan

Franskt möte om migrantbåtar – utan britterna

Europeiska ministrar träffas för att diskutera migrantfrågan vid Engelska kanalen – utan brittisk medverkan. Fransmännen, som håller i mötet, drog tillbaka inbjudan efter veckans bråk på toppnivå..

Corren - 10 minuter sedan

Pandemieffekt: Färre dog av läkemedel i fjol

Antalet dödsfall till följd av läkemedels- och narkotikaförgiftning minskade under pandemiåret 2020 jämfört med året innan. Främst märktes att färre kvinnor begick självmord..

Corren - 8 timmar sedan

Svenskarna till semifinal i VM

Dubbelparet Kristian Karlsson och Mattias Falck har gått till semifinal i bordtennis-VM i Houston..

Corren - 30 minuter sedan

Leasa eller köpa elbil – här är fallgroparna

Inköpspriset avskräcker många från att skaffa elbil. Och privatleasing har seglat upp som ett rimligare alternativ för många. Men det gäller att se upp för fallgroparna..

Corren - 30 minuter sedan

Vårdboende anmäler sig självt efter stölder

Ett vårdboende i Helsingborg har anmält sig självt till Institutionen för vård och omsorg (Ivo) "om allvarligt missförhållande" efter en rad stölder på hemmet..

Corren - 45 minuter sedan

Steve fick världens första 3D-printade öga

Britten Steve Verze är först i världen med att få ett helt 3D-printat öga, enligt Moorfields Eye Hospital i London, som står bakom projektet..

Corren - 1 timme sedan

"Våra idéer har röstats ner men kommit igen"

"Egentligen förs en mer socialistisk politik nu än när vi var med i majoriteten". Det säger vänsterpartisten Franco Sincic..

Corren - 1 timme sedan

En andra chans för "Disco elysium"

Två år efter succén med "Disco elysium" har utvecklaren ZA/UM fått göra något som är få förunnat – en bättre version av sitt spel. –Det känns som att det är så här spelet var tänkt, säger manusförfattaren Justin Keenan..

Corren - 1 timme sedan

Grundström ordnade Kings seger

Carl Grundström slog till vid rätt tillfälle. När han för första gången i NHL-karriären prickade rätt dubbelt upp innebar det seger för hans Los Angeles Kings, 4–2 hemma mot Ottawa..

Corren - 1 timme sedan

Tredje dödsoffret i ovädret Arwen

En tredje person rapporteras ha omkommit i ovädret Arwen i Storbritannien..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.