UNT > Nyheter

Monday, 29 November, 06:27

UNT - 16 okt 21 kl. 10:00

"Bygg inte mer förrän staten uppfyllt avtalet"Flera partier reagerar på att Thor Övrelid (M) vill lugna ner utbyggnadstakten i Knivsta. ”M måste ta ansvar för den politik de drivit” säger Lotta Wiström (L)..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Thor Övrelid, Knivsta, Lotta Wiström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bygginte , mer, förrän, staten, uppfyllt, avtalet

Fler nyheter från UNT

UNT - 30 minuter sedan

Andra chansen för Magdalena Andersson

Hennes första sejour som vald statsminister varade i futtiga sju timmar. I dag får S-ledaren Magdalena Andersson chansen på nytt – för att sannolikt senare i veckan tillträda som statsminister på riktigt..

UNT - 15 minuter sedan

Fiji skickar soldater till Salomonöarna

Fiji skickar 50 soldater till Salomonöarna, som ska hjälpa det krisdrabbade landet genom att upprätthålla lag och ordning..

UNT - 30 minuter sedan

Sorrentino skildrar uppväxten i Neapel

Paolo Sorrentino växte upp i ett våldsamt Neapel på 1980-talet. Hans nya film "The hand of God" skildrar den tiden. –Men det är inte en film om Neapel, det är en film om en pojkes uppväxt, säger den italienske regissören..

UNT - 30 minuter sedan

Nu är parkeringsvakter på plats – snart höjs p-boten

Nu kan det bli dyrt att felparkera i Heby kommun. Parkeringsvakter har införts och den 1 december höjs p-boten..

UNT - 45 minuter sedan

Flugsvamp försvann – och dök upp på nytt

Narkotikasajten Flugsvamp läggs ned – och återuppstår. Handelsplatsen, som har liknats vid ett Tradera eller Blocket för droger, stängdes av oklara skäl för några veckor sedan. Men snabbt kom nya alternativ på plats..

UNT - 1 timme sedan

Fallet mot allsvenske spelaren upp i hovrätten

Den mutåtalade ex-allsvenske spelaren friades helt i tingsrätten, men domen överklagades av åklagaren. Nu tar hovrätten upp fallet, där spelaren påstås ha tagit ett gult kort och fått låna 300 000 kronor som tack för besväret..

UNT - 1 timme sedan

Man mördades och brändes – nu kan sambon fällas

En man hittades död i en utbränd bil i Eskilstuna och sambon åtalades för att ha mördat honom. I tingsrätten friades hon – men läget ser ut att ha ändrats nu när hovrätten kommer med sin dom..

UNT - 1 timme sedan

Båda sidor i Honduras förklarar sig som segrare

Honduras två dominerande politiska partier förklarade båda sin kandidat till segrare i söndagens presidentval på sociala medier..

UNT - 1 timme sedan

Trävarupris dyker – skogsfastigheter går upp

Trävarupriset är på väg ner i snabb takt – men utvecklingen för skogsfastigheter fortsätter upp. –Priserna på skogsfastigheter har ökat väldigt mycket i flera år, och på ungskogsfastigheter har det ökat ännu mer, säger Johan Freij på Danske Bank..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.