News55 > Nyheter

Tuesday, 30 November, 11:05

News55 - 16 okt 21 kl. 09:58

CDU-källa: Valfiaskot har inte sjunkit in änTysklands kristdemokrater är svårt sargade efter ett historiskt uselt val. Angela Merkels avgång sätter punkt för ett 16 år långt regeringsinnehav för CDU, och nu måste det tidigare ohotade maktpartiet landa i den ovana rollen som opposition. – Det komm. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
CDU, Merkels

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: CDU-källa, Valfiaskothar inte , sjunkitin än

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

Norge stramar åt reglerna efter nya varianten

Norge reviderar coronastrategin och inför nya rekommendationer. – Mitt främsta budskap i dag är att pandemin inte är över, den har gått in i en ny fas, säger statsminister Jonas Gahr Støre. Norrmän bör bära munskydd på tätbefolkade platser, säger Jonas….

News55 - 15 minuter sedan

Ygeman ny idrottsminister

Anders Ygeman (S) är ny idrottsminister i Magdalena Anderssons (S) regering..

News55 - 30 minuter sedan

Eneroth utreds för sexuellt ofredande

Åklagare har inlett en förundersökning om misstänkt sexuellt ofredande mot infrastrukturminister Tomas Eneroth (S). Han har tidigare anklagats för att ha tafsat på en kvinna under partiets kongress i Göteborg. Eftersom misstankarna riktas mot en ministe….

News55 - 45 minuter sedan

Kristersson: “Inget nytt över huvud taget”

Statsminister Magdalena Andersson (S) har presenterat sin regering. Centerledaren Annie Lööf tycker att det var en väl avvägd regeringsförklaring. Men Moderaternas Ulf Kristersson tycker snarare att den var mager och KD:s Ebba Busch ser nu " tio månader….

News55 - 15 minuter sedan

TT-FLASH: Ygeman idrottsminister

Anders Ygeman (S) blir ny idrottsminister i Magdalena Anderssons regering..

News55 - 15 minuter sedan

Sveriges nya regering – hela listan

Statsrådsberedningen Magdalena Andersson, statsminister Hans Dahlgren . Justitiedepartementet Morgan Johansson, chef för justitiedepartementet Anders Ygeman . Utrikesdepartementet Ann Linde, chef för utrikesdepartementet Anna Hallberg Matilda Ernkrans ..

News55 - 45 minuter sedan

Tysk stororder hägrar för Volta Trucks

Svensk-brittiska Volta Trucks inleder ett samarbete med den tyska logistikjätten DB Schenker. En prototypserie för en eldriven lastbil ska testas, med sikte på leveranser av närmare 1 500 fordon på tre år. Tidigare har Volta Trucks, nischat på marknaden….

News55 - 30 minuter sedan

TT-FLASH: Eneroth utreds för sexuellt ofredande

Åklagare har inlett en förundersökning om sexuellt ofredande mot infrastrukturminister Thomas Eneroth (S)..

News55 - 30 minuter sedan

Förundersökning inledd mot Eneroth

En förundersökning om sexuellt ofredande har inletts mot infrastrukturminister Thomas Eneroth (S). "Jag inleder förundersökning för att kunna hämta in ytterligare material och uppgifter i syfte att bedöma om det som har hänt kan vara fråga om brott", sä….

News55 - 3 timmar sedan

Gustafsdotter blir ny kulturminister

Jeanette Gustafsdotter, som är generalsekreterare för Sveriges Museer, blir Sveriges nya kulturminister. Det står klart sedan Magdalena Andersson presenterat den nya regeringen. Miljöpartiet meddelade förra veckan att de lämnar regeringen – och därmed l….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.