News55 > Nyheter

Saturday, 04 December, 08:29

News55 - 16 okt 21 kl. 09:39

Här är området med lägst vaccinationsgrad i SverigeVaccinationsgraden skiljer sig rejält åt runt om i Sverige..
Läs mer på News55
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är områdetmed , lägst, vaccinationsgradi , Sverige

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Stress och svamp hotar skogens gröna konung

Granen står så grön och grann i stugan. Eller? Julfirandets glittrande mittpunkt är allt mer sårbar i en varmare värld.

News55 - 30 minuter sedan

Kan bli åtal efter dödligt filmskott

Några av de personer som hanterade vapen på inspelningen av Alec Baldwin-frontade västernfilmen "Rust" riskerar åtal. Det meddelar New Mexicos allmänna åklagare Mary Carmack-Altwies, rapporterar Reuters. Utredningen pågår fortfarande och det är oklart n….

News55 - 30 minuter sedan

Peter Stormare om nya serien: Helt sinnessjukt

Peter Stormare spelar polischef i nya serien "The box". Men han pratar hellre om svenskars bristande coronahyfs och om sina förfäders vedermödor. – Jag är inte satt på jorden för min egen jävla skull, säger Hollywoodsvensken.

News55 - 30 minuter sedan

Dubbla svenskmål bakom Seattles seger

Både Alexander Wennberg och Adam Larsson fick in var sin puck när deras Seattle överraskande slog Edmonton i nattens NHL-ishockey. Calgarys Elias Lindholm gjorde sitt tionde mål för säsongen, medan Anaheims Rickard Rakell fixade sitt åttonde. Det blev e….

News55 - 1 timme sedan

USA:s underrättelser pekar på rysk offensiv

USA:s president Joe Biden säger att han kommer göra det "mycket, mycket svårt" för Rysslands Vladimir Putin att agera militärt mot Ukraina. Samtidigt visar amerikanska underrättelser att Ryssland planerar en stor militär offensiv som kan inledas redan t….

News55 - 1 timme sedan

Skådespelaren Antony Sher är död

Sir Antony Sher, en av Storbritanniens mest respekterade och hyllade scenskådespelare, har gått bort i cancer. Han blev 72 år. Antony Sher växte upp i Sydafrika men begav sig som ung till London för att utbilda sig inom teatern.

News55 - 1 timme sedan

Vattenfall: Sätt fart på vindkraftsbyggandet

Det kommer behövas en rejäl satsning på storskalig vindkraft för att klara elförsörjningen och klimatmålen, enligt Vattenfalls vd Anna Borg. Hon vill därför begränsa kommuners vetorätt och Försvarsmaktens inflytande i tillståndsprövningarna. - Det går i….

News55 - 1 timme sedan

Ny modell ger svar om vaccin och nya varianter

En ny modell kan beräkna hur bra vaccin fungerar på nya coronavirusvarianter. Den är högaktuell med tanke på omikron. - Det är en studie som jag tror kommer visa sig användbar rätt snart, säger forskaren Deborah Cromer.

News55 - 1 timme sedan

Allsvenskan avgörs – kan AIK blåsa MFF på guldet?

Den allsvenska guldstriden går hela vägen in i kaklet – i alla fall på pappret. Håller Malmö FF undan de sista 90 minuterna? Eller blir AIK mästare?

News55 - 5 timmar sedan

Antipiratinsats i Somalia snart över

FN:s säkerhetsråd har röstat för att förlänga antipiratinsatsen i Somalias vatten, men bara i tre månader. Frankrike är oroat för vad det kan innebära. - Vi tror att säkerhetsrådets resolution om sjöröveri och väpnade rån utanför Somalias kust framgångs….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.