SvD > Kultur

Thursday, 02 December, 22:35

SvD - 16 okt 21 kl. 09:30

Marklund övertygar i sin återkomst till deckarenNär en sedan länge försvunnen flicka hittas mördad väcks bortträngda trauman på nytt i den lilla byn Stenträsk. Magnus Persson imponeras av miljöskildringarna och gestaltningen i Liza Marklunds nya roman..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Stenträsk, Persson, Liza Marklunds

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marklund, övertygari sin , återkomsttill , deckaren

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Marilyn Manson blir av med Grammynominering

Marilyn Manson, som bara för en dryg vecka sedan nominerats till två Grammys, blir nu av med en av nomineringarna..

SvD - 4 timmar sedan

Tidsandan ursäktar ingenting, Hildebrand

Tidsandan var säkert annorlunda på 80-talet, men det förminskar inte såren som Staffan Hildebrand skapade när han utsatte tonåringar för övergrepp. Regissörens svar visar att erkännande inte är detsamma som insikt. .

SvD - 7 timmar sedan

Merete Mazzarella prisas av Svenska Akademien

Författaren och SvD-medarbetaren Merete Mazzarella tilldelas årets Finlandiapris av Svenska Akademien. .

SvD - 7 timmar sedan

P3 Guld skjuts upp efter pandemilarmen

P3 Guld flyttas fram till följd av pandemin – men ännu finns inget nytt datum.– Vi tar det säkra före det osäkra, säger Pia Kalischer, evenemangsansvarig på Sveriges Radio..

SvD - 11 timmar sedan

Så blev en viking symbol för trådlöst

Harald Blåtands namn kan syfta på ruttna tänder – eller kanske på hans svarta svärd. Men i dag associeras denne viking som enade Danmark mest till bluetooth-teknik..

SvD - 16 timmar sedan

”Svarta har alltid varit en del av svensk konstkanon”

Konstnären Salad Hilowle utforskar afrosvenskarnas roll i konstens vita hav. Han går inte i hård konfrontation med den ofta stereotypa skildringen av svarta – i stället kan han svepa in den i något mjukt. Nu är han aktuell med en utställning på Kulturhuset..

SvD - I förrgår: 22:16

Sekelius och Medina till Melodifestivalen

För tre år sedan skickade Tone Sekelius in en låt till Melodifestivalen – först nu fick hon ett ja.Hennes största rädsla inför tävlingen? Att inte bli tagen på allvar..

SvD - I förrgår: 11:26

Skandalbolaget kan växa – på grund av oss

Spelföretaget Activision Blizzard fortsätter att skakas av avslöjanden om sexuella övergrepp. Skandalerna sätter mig och många andra i en svår position: måste vi ge upp vår digitala fritidsgård?.

SvD - 29 nov 21 kl. 20:22

Stjärndesignerns liv förblir ett mysterium

Modeskaparen Virgil Abloh har avlidit i cancer vid 41 års ålder. Efter hans död infinner sig frågan: hur hann han med allt? .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.