SvD > Nyheter

Wednesday, 08 December, 19:40

SvD - 16 okt 21 kl. 09:23

Anmälningar om knivbrott ökarAntalet anmälda brott mot knivlagen har ökat de senaste åren, rapporterar TV4 Nyheterna..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
TV4 Nyheterna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anmälningarom , knivbrott, ökar

Fler nyheter från SvD

SvD - just nu

Sundling tog bort gipset – rehabträning inleds

Skidstjärnan Jonna Sundling har blivit av med gipset. Nu kan hon inleda rehabträningen av sin skadade tumme med målet att hinna bli återställd till OS om knappt två månader..

SvD - 3 minuter sedan

Svältande sjökor ska räddas med kålhuvuden

Mer än tusen sjökor har dött i Florida i år, många av dem har svultit ihjäl på grund av miljöförstöring. Nu övervägs en tidigare helt otänkbar åtgärd – att mata de vilda däggdjuren med kål och sallad för att de ska överleva vintern..

SvD - 30 minuter sedan

Dödligt knivdåd och machetebråk – boende stängs

Ett boende för hemlösa utanför Göteborg stängs av Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) efter flera uppseendeväckande fall av våldsdåd och övergrepp, rapporterar Göteborgs-Posten..

SvD - 1 timme sedan

Woods tillbaka – i par med sonen

Tiger Woods spelar tävlingsgolf igen, tio månader efter den våldsamma bilkraschen.Världsstjärnan spelar tillsammans med sonen Charlie i PNC Championship i Orlando nästa vecka..

SvD - 1 timme sedan

Nya körkortsregler för diabetessjuka

Transportstyrelsen lättar på reglerna för diabetiker som vill köra lastbil, buss och taxi.Diabetesförbundet välkomnar att medlemmarna inte längre stängs ute från att inneha tjänsterna..

SvD - 1 timme sedan

En sprakande resa in i kolonialismens mörka hjärta

Dubbelheten löper rakt genom Viet Thanh Nguyens nya roman, där en vietnamesisk emigrant försöker navigera motpolerna i 1980-talets Paris. Kristoffer Leandoer har läst en roman som i sin pendel mellan svärta och ljus drar tankarna till Louis-Ferdinand Céline..

SvD - 1 timme sedan

En kris skapad av regeringens oförmåga

12 000 ton kärnavfall ska lagras i 100 000 år, 500 meter ner i urberget. En sådan fråga har under åratal styrts av kortsiktiga politiska hänsynstaganden..

SvD - 1 timme sedan

Danmark stänger sina skolor

Danska skolor kommer att stänga den 15 december och bedriva hemundervisning fram till jul på grund av coronaläget. Restauranger och nattklubbar får inte ha öppet längre än till midnatt från och med fredag..

SvD - 1 timme sedan

Vaccinbevis kan krävas för fler verksamheter

Regeringen vill göra det möjligt att införa krav på vaccinbevis för bland annat butiker och platser för privata sammankomster om smittspridningen ökar ytterligare. Syftet är att hindra ovaccinerade att samlas i stora grupper..

SvD - 2 timmar sedan

”Varför tycks så många ha heilat?”

PODD | Maggie Strömberg läser hårdrockslyrik, Annie Reuterskiöld undrar varför så många tycks ha heilat. Torbjörn Nilsson riktar sökarljuset mot en helt annan norrländsk minister..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.