Expressen > Nyheter

Monday, 29 November, 13:43

Expressen - 16 okt 21 kl. 08:19

Missen om massmördaren: “Mer våld än vi kunde tro”Norska polisen har fått hård kritik för agerandet kring misstänkte pilbågsmannen Espen Andersen Bråthen.Dels för att första patrullen inte varit beväpnad – och dels för att norska säkerhetspolisen PST haft honom på sin radar sen 2015 – men inte agerat.Nu försvarar PST bedömningen av honom.– Men han har klarat av att utöva mer våld än vi kunde tro, säger Arne Christian Haugstøyl, terrorbekämpningschef vid PST till NRK..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Espen Andersen Bråthen, PST, Arne Christian Haugstøyl, NRK

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Missenom , massmördaren, Mer, våldän vi kunde , tro

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Sprutade brandsläckare på polis – som körde av vägen

En vild biljakt tog sin fart i nordöstra Skåne. Den kulminerade när de misstänkta sprutade med en brandsläckare – under biljakten – mot polisbilen som då körde av vägen, enligt misstankarna.Nu åtalas en man och en kvinna för sabotage mot blåljusverksamhet..

Expressen - 1 timme sedan

Dörren till svenskarnas skatteparadis slår igen

Om en månad stängs dörren till pensionerade svenskars skatteparadis.Från årsskiftet ska all privat tjänstepension för boende i Portugal och Grekland beskattas.Drygt 3 000 svenskar berörs, enligt Skatteverkets beräkningar..

Expressen - 1 timme sedan

Familjen fick drömjobbet: Åker runt på lyxiga resor

Familjen Silverwood från Göteborg har ett jobb få förunnat – att åka på lyxresor runtom i världen.– Det här är verkligen vårt drömjobb, säger mamma Cecilia Silverwood, nyss hemkommen från en fashionabel resort i Dominikanska republiken.Och snart bär det av igen..

Expressen - 1 timme sedan

Experterna om drottningen – då drar hon sig tillbaka

I januari firas att drottning Margrethe har suttit på den danska tronen i 50 år. Senare i vår fyller hon 82. Nu diskuteras det i Danmark hur länge hon egentligen orkar hålla i som regent – och om det inte är dags att lämna över till kronprins Frederik?

Expressen - 2 timmar sedan

Var Epsteins högra hand – nu kan Maxwell dömas

Den sexbrottsdömde miljardären Jeffrey Epstein tog sitt liv i fängelset.Nu inleds rättegången mot den misstänkta kumpanen Ghislaine Maxwell, 59.Hon och familjen hävdar bestämt hennes oskuld.

Expressen - 2 timmar sedan

Ingen förundersökning om brott mot Dawit Isaak

Den svenske journalisten Dawit Isaak sitter fängslad i Eritrea sedan 20 år tillbaka.Eritreas politiska ledning polisanmäldes i Sverige, men utredningen lades ner.Beslutet slås nu fast av Riksåklagaren.

Expressen - 2 timmar sedan

Skola i Kiruna hålls stängd – för kallt

Under måndagen stängde gymnasieskolan Hjalmar Lundbohmsskolan i Kiruna, eftersom det är för kallt i lokalerna. Eleverna har skickats hem.– I vissa delar av lokalerna är det sju till åtta grader, säger rektorn Ingalill Gunillasson-Sevä till SVT.

Expressen - 3 timmar sedan

Vintern slår till – kan bli dubbla snövarningar

Flera köldrekord har uppmätts i norr.Samtidigt kan södra Sverige få dubbla snösmockor i veckan.– Det ligger snö i Götaland, och ganska mycket.

Expressen - 3 timmar sedan

Olycka på E6 – stopp i trafiken

En lastbil och en lätt lastbil har kolliderat på E6.Vägen är helt avstängd i norrgående riktning mellan Landskrona och Helsingborg till följd av olyckan..

Expressen - 3 timmar sedan

Företagare hittades död i bränd bil – nu faller domen

Den 50-årige företagaren försvann spårlöst i december 2018.Några veckor senare hittades han död i en utbränd bil i ett naturreservat i Eskilstuna.I tre år har hans sambo tigit i polisförhör och i rättegångar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.