SVT > Inrikes

Thursday, 02 December, 23:40

SVT - 16 okt 21 kl. 06:46

Tre döda efter jordbävning på BaliTre personer dog och sju skadades i samband med en jordbävning på den indonesiska ön Bali på lördagsmorgonen, lokal tid. Bostadshus ska ha rasat och jordskred orsakats av skalvet, skriver AP..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Bali, AP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, dödaefter , jordbävning, Bali

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Baudin: Har fortsatt förtroende för Tomas Eneroth

Infrastrukturminister Tomas Eneroth anklagas för sexuellt ofredande och kritiseras i ett öppet brev från S-kvinnor i sitt hemdistrikt. Men partisekreterare Tobias Baudin har fortsatt förtroende för ministern. – Det är i distriktet som förtroendet ges och det som distriktet bestämmer står jag helt bakom som partisekreterare, säger Baudin..

SVT - 7 timmar sedan

Fler fullvaccinerade på IVA när smittspridningen ökar

Antalet fall av covid-19 ökar i Sverige – och allt fler covidpatienter på IVA är fullvaccinerade. Av de covidsjuka som är 60 år eller äldre inom intensivvården var två av tre fullvaccinerade under november månad.  – Det finns ett behov att fortsätta vaccineringen och nu har FHM en plan för en tredje vaccinationsspruta för befolkningen, säger Johnny Hillgren, chef för intensivvårdsregistret och anestesi-chef i Gävleborg.

SVT - 8 timmar sedan

Meteorologen om ovädret: Kommer nya portioner med snö

Det kraftiga snöfallet i söder håller på att dra bort – men räkna inte med att det har snöat färdigt för den här gången..

SVT - 12 timmar sedan

Strokefallen minskar – färre dör

Antalet strokefall minskar i Sverige och har så gjort under några år, visar statistik från Socialstyrelsen..

SVT - 13 timmar sedan

Tittarnas egna bilder från ovädret: ”Mitt hus är insnöat!”

Snön vräker ner över stora delar av södra Sverige och det har skapat problem... av olika slag. – Det blir bara värre och värre och värre, mitt hus är insnöat!

SVT - 14 timmar sedan

Liberalerna kvar på bottennotering i SCB:s mätning

Liberalerna ligger kvar en bra bit under riksdagsspärren och får 2,5 procent i SCB:s stora partisympatiundersökning som presenteras i dag..

SVT - 14 timmar sedan

Nygamla coronarestriktioner kan återinföras inom kort

Regeringen och Folkhälsomyndigheten varnar för att det inom kort kan komma nya coronarestriktioner i Sverige. Det handlar i så fall om bland annat användning av munskydd och uppmaning till arbetsgivare att göra det möjligt med hemarbete. – Vi står inför en oviss vinter, säger socialminister Lena Hallengren (S) på en pressträff.

SVT - 15 timmar sedan

Spänt när Blinken och Lavrov möts i Stockholm

Ukrainakonflikten står högt på dagordningen då säkerhetsorganisationen OSSE:s 57 medlemsstater samlas i Stockholm. Allra högst slår mötet mellan USA:s och Rysslands utrikesministrar, som inte deltagit samtidigt i en OSSE-träff på flera år. – Det kommer att ske många viktiga samtal, till exempel mellan Ryssland och USA:s utrikesministrar, säger utrikesminister Ann Linde (S) i Morgonstudion inför mötet..

SVT - 15 timmar sedan

Medierådgivare: Sämsta tänkbara krishanteringen av Strandhäll

Knappt hade Annika Strandhäll (S) hunnit presenteras som ny minister innan det avslöjades att hon hade Kronofogden efter sig. Strandhälls krishantering lämnar betydligt mer att önska enligt medierådgivaren Paul Ronge. – Hon började med att ljuga, säger han i Morgonstudion..

SVT - 15 timmar sedan

Snöoväder i södra Sverige – följ händelseutvecklingen här

Under onsdagen och torsdagen har stora mängder snö fallit i södra och västra Sverige. SMHI har utfärdat orange vädervarning i stora delar av södra Götaland. Snökaoset har också orsakat stora trafikstörningar i bland annat Halland och Kalmar län.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.