NT > Nyheter

Wednesday, 12 May, 12:48

NT - 14 apr 21 kl. 08:11

Återfallsförbrytare fastnade i trafikkontrollMannen förekom redan med åtta trafikbrott i belastningsregistret. I veckan stoppades han när han återigen körde utan körkort..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Återfallsförbrytare, fastnadei , trafikkontroll
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från NT

NT - 10 minuter sedan

Festliga bufféer

NT - 10 minuter sedan

Nät ska fånga upp coviddöda ur Ganges

Omkring 70 kroppar, förmodligen covid-19-döda, spolades tidigare i veckan upp på floden Ganges strand..

NT - 15 minuter sedan

Tv-recension: Fullträff om underjordisk järnväg

”Den underjordiska järnvägen” är tv när det är som bäst – när en säker regissör använder en litterär förlaga både till att skapa konst och till att berätta någonting väsentligt..

NT - 30 minuter sedan

Klart: Vita Hästen värvar en ny back från Kanada

Vita Hästen har tappat flera spelare. Nu är dock ett nyförvärv klart. Det handlar om den kanadensiske backen Colby Sissons som har skrivit på..

NT - 15 minuter sedan

Digitalt kvinnohat ska analyseras

Hot, hat och nedvärderande samtal om kön och sexualitet i digitala miljöer ska analyseras av Totalförsvarets forskningsinstitut på regeringens uppdrag..

NT - 30 minuter sedan

Ny rapport: Kurvorna pekar åt rätt håll

Efter en lång period av omfattande smittspridning i Östergötland verkar nu kurvorna peka åt rätt håll. Antalet smittade som är i behov av sjukhusvård minskar..

NT - 30 minuter sedan

Regeringen ska utreda släktforskningsmetoden

Regeringen tycker att de lagliga möjligheterna att använda ansiktsigenkänning, fingeravtryck och dna i brottsutredningar är omoderna..

NT - 30 minuter sedan

Viking Line-färjan Mariella säljs

Viking Line, som trafikerar Östersjön, har haft det riktigt tufft under pandemin då restriktioner stoppat resor mellan Sverige och Finland..

NT - 30 minuter sedan

Covidtester införs på skolor i Malmö

För att hämma covid-smittan hos barn och unga inleder Malmö stad ett pilotprojekt där tanken är att lärare och elever ska testa sig på skolan, rapporterar magasinet Läraren..

NT - 30 minuter sedan

Tyskland: Lättnader för vaccinerade resenärer

Tyska regeringen har godkänt planer på att låta personer som blivit fullt vaccinerade mot covid-19 slippa karantän vid inresa till Tyskland, enligt en regeringskälla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.