Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 08 December, 20:37

Nyan - 15 okt 21 kl. 18:26

Senaste smittfallen bland vaccineradeDe flesta som testas positivt för corona på Åland de senaste veckorna har varit vaccinerade. Åland fortsätter att ligga i topp när det ligger vaccinationsgrad i Finland. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Åland, Finland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Senaste smittfallenbland , vaccinerade

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Åländskt företag tar in 45 miljoner euro

Åländska Enfuce, som erbjuder teknik för betaltjänstlösningar, har tagit in 45 miljoner euro i en investeringsrunda lett av ett internationella investeringsföretag. Målet är enligt ett pressmeddelande att ”förändra kortutgivning över hela världen”. .

Nyan - 2 timmar sedan

Bakläxa om föreningsstöd

Stadsstyrelsen vill att kultur- och fritidsnämnden tar fram ett konkret förslag för hur staden kan stöda fritidsaktiviteter för att barn och unga, oberoende av vem som ordnar aktiviteter som inte kan utövas i staden. Bakgrunden är att stadsstyrelsen redan tidigare bett kultur- och fritidsnämnden ta fram ett sådant förslag för att staden ska kunna stöda de stadsbor som deltar i verksamheten i den nya gymnastikhallen som byggs i Jomala. Kultur- och fritidsnämnden har tidigare kommit till slutsatsen att det inte är ändamålsenligt att ändra på dagens stödupplägg.

Nyan - 3 timmar sedan

Nicklas Mörn i SLC-fullmäktige

SLC:s förbundsfullmäktige, som är producentorganisationens högsta beslutande organ, hade höstmöte i början av december. Där valdes Nicklas Mörn från Saltvik till vice ordförande. Till ordförande för SLC:s fullmäktige 2022 återvaldes Kristian Westerholm från Ingå.

Nyan - 4 timmar sedan

Kollision vid ÅCA-korsningen

Två personer fick föras till sjukhus sedan två personbilar kolliderade i korsningen Nya Godbyvägen och St Olofsvägen, i höjd med ÅCA sent på onsdag eftermiddag. – Det var en bil som kom körande söderifrån på Nya Godbyvägen och en som körde ut från Jomala kyrka-hållet, säger Lennart Johansson, räddningschef vid Räddningsområde Ålands landskommuner. Bara en person färdades i vardera bilen.

Nyan - 5 timmar sedan

Vandaliserade skidspår i Jomala

I torsdags kväll öppnade de nypreparerade skidspåren i Jomala för säsongen. Men knappt hann skidentusiasterna ut i spåren, förrän de blev vandaliserade genom buskörning. .

Nyan - 7 timmar sedan

Sextrakasserier på jobbet synas

I årets uppföljning efter Metoo vill Ålands Feministparaply lyfta problemet med sexuella trakasserier i arbetslivet och då främst i hotell- och resturangbranschen. .

Nyan - 8 timmar sedan

Sjöhistorisk årsskrift släpps i kväll

Boksläpp för den trettiotredje sjöhistoriska årsskriften för Åland är det i kväll på Åland sjöfartsmuseum. Nio skribenter medverkar, bland andra Yngve Gustafsson som berättar om när stuerten Enzio Mattsson tog med sig fru och barn till Australien på barken Passat 1946, och Ralph E. Sjöholm som skriver om Gustaf Erikson-barken Melbournes undergång efter en kollision med tankern Seminole 1932.

Nyan - 9 timmar sedan

Landskapsregeringen köper Fedjefjord för 3,6 miljoner euro

Förhandsspekulationerna om landskapsregeringens köp av den begagnade dieselfärjan Fedjefjord visade sig stämma. Enligt ett pressmeddelande från infrastrukturavdelningen har man efter långa förhandlingar antagit ett anbudspris på 3,6 miljoner euro, den slutliga kostnaden för transport och nödvändig ombyggnad av fartyget kommer att uppgå till runt fyra miljoner euro. .

Nyan - 9 timmar sedan

Fyra misstänkta för snatteriräd

Stöld, bedrägerier och snatterier: det är vad fyra personer misstänks för efter att ha gripits av polisen i helgen. .

Nyan - 9 timmar sedan

De håller tummarna för sin julkonsert

Det blir två traditionella julkonserter i Jomala kyrka i år. Det berättar Mariehamns kvartettens nya dirigent Annika Pensar och sekreterare Krister Norrgrann.Men covid-19 är ett osäkerhetsmoment.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.