SVT > Inrikes

Thursday, 02 December, 13:33

SVT - 15 okt 21 kl. 17:40

Tullverket: Man ser ingen skillnad på nya cannabisgodiset och vanligt godisDet ser ut, luktar och smakar som vanligt lösgodis – men kan i värsta fall döda. Tullverket varnar för en ny sorts knarkgodis som kan innehålla superstarkt syntetiskt cannabis..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TullverketMan , seringen , skillnadpå nya , cannabisgodisetoch , vanligt godis

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Strokefallen minskar – färre dör

Antalet strokefall minskar i Sverige och har så gjort under några år, visar statistik från Socialstyrelsen..

SVT - 3 timmar sedan

Tittarnas egna bilder från ovädret: ”Mitt hus är insnöat!”

Snön vräker ner över stora delar av södra Sverige och det har skapat problem... av olika slag. – Det blir bara värre och värre och värre, mitt hus är insnöat!

SVT - 3 timmar sedan

Liberalerna kvar på bottennotering i SCB:s mätning

Liberalerna ligger kvar en bra bit under riksdagsspärren och får 2,5 procent i SCB:s stora partisympatiundersökning som presenteras i dag..

SVT - 4 timmar sedan

Nygamla coronarestriktioner kan återinföras inom kort

Regeringen och Folkhälsomyndigheten varnar för att det inom kort kan komma nya coronarestriktioner i Sverige. Det handlar i så fall om bland annat användning av munskydd och uppmaning till arbetsgivare att göra det möjligt med hemarbete. – Vi står inför en oviss vinter, säger socialminister Lena Hallengren (S) på en pressträff.

SVT - 5 timmar sedan

Spänt när Blinken och Lavrov möts i Stockholm

Ukrainakonflikten står högt på dagordningen då säkerhetsorganisationen OSSE:s 57 medlemsstater samlas i Stockholm. Allra högst slår mötet mellan USA:s och Rysslands utrikesministrar, som inte deltagit samtidigt i en OSSE-träff på flera år. – Det kommer att ske många viktiga samtal, till exempel mellan Ryssland och USA:s utrikesministrar, säger utrikesminister Ann Linde (S) i Morgonstudion inför mötet..

SVT - 5 timmar sedan

Medierådgivare: Sämsta tänkbara krishanteringen av Strandhäll

Knappt hade Annika Strandhäll (S) hunnit presenteras som ny minister innan det avslöjades att hon hade Kronofogden efter sig. Strandhälls krishantering lämnar betydligt mer att önska enligt medierådgivaren Paul Ronge. – Hon började med att ljuga, säger han i Morgonstudion..

SVT - 5 timmar sedan

Snöoväder i södra Sverige – följ händelseutvecklingen här

Under onsdagen och torsdagen har stora mängder snö fallit i södra och västra Sverige. SMHI har utfärdat orange vädervarning i stora delar av södra Götaland. Snökaoset har också orsakat stora trafikstörningar i bland annat Halland och Kalmar län.

SVT - 7 timmar sedan

Trots insatserna – många ovaccinerade i vissa områden

Trots riktade insatser under hösten för att få fler att vaccinera sig mot covid är andelen som tagit sin första spruta fortsatt låg i flera områden i landet. Det visar en sammanställning SVT gjort utifrån Folkhälsomyndighetens statistik..

SVT - 7 timmar sedan

Här har vaccinationerna ökat mest i Sverige

Området Tjärna ängar i Borlänge är det område där vaccinationerna ökat mest under hösten. Andelen som tagit minst första dosen har där gått från 49 till 67 procent. .

SVT - 15 timmar sedan

Tom Britton: Vi når inte flockimmunitet under vinterhalvåret

Enligt nya beräkningar från matematikprofessorn Tom Britton har mellan 60 och 70 procent av svenskarna uppnått en immunitet mot coronaviruset. Men för att nå en flockimmunitet som innebär att vi inte längre behöver ha restriktioner på plats krävs en immunitetsnivå på åtminstone 80 procent – och det kommer dröja innan vi når dit, enligt professorn..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.