Världen Idag > Nyheter

Monday, 18 October, 08:40

Världen Idag - 14 okt 21 kl. 05:00

Polisutredning om uppstoppad björn läggs nerVem som var hjärnan bakom stölden på den uppstoppade björnen Leif Ursula på Rättviks kulturhus kommer, av allt att döma, gå till historieböckerna som ännu ett olöst mysterium i svensk kriminalhistoria..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Leif Ursula, Rättviks

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisutredningom , uppstoppad, björn, läggs, ner

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 1 timme sedan

Italien inför vaccintvång för löntagare

Från och med i fredags måste alla anställda kunna visa ett vaccinpass i Italien. Beslutet har lett till protester och upplopp, vilket gör att många befarar kaotiska scener under fredagen..

Världen Idag - 12 timmar sedan

Trend: Allt fler judar flyttar till Israel

Under 2021 har hittills fler än 20 000 judar anlänt till Israel för att bosätta sig i landet. Siffran innebär en ökning med 31 procent jämfört med samma period under 2020, enligt CBN News..

Världen Idag - 15 timmar sedan

”Bönesvar” när svenskar sponsrade förlossningsvård

Nu kan kvinnor föda tryggt och fler liv räddas vid Oasis Medical Center i Mtwapa, Kenya. Detta sedan en ny operations- och förlossningsavdelning invigts, efter att svenska PTL Ministries gått in som sponsorer. – Guds vägar är outgrundliga, säger pastorn och missionären Tommy Lilja..

Världen Idag - 18 timmar sedan

2 700 år gammal toalett hittad i Israel

Vid arkeologiska utgrävningar i Jerusalem påträffades nyligen en cirka 2 700 år gammal toalettstol. Fyndet, som härrör från Juda rike, är ovanligt enligt arkeologer. – En privat toalett var mycket sällsynt på den tiden, säger Yaakov Billig, arbetsledare på platsen, enligt israeliska arkeologiska myndigheten IAA..

Världen Idag - 21 timmar sedan

Andra sommaren av ”100 städer” planeras

Bön- och evangelisationssatsningen ”100 städer” kommer tillbaka. Sverigebönens inspiratör Patrik Sandberg kallar nästa upplaga ”100 städer 2.0”.

Världen Idag - Igår: 08:00

NBA-stjärna: Därför spelar jag i nummer 23

NBA-laget Phoenix Suns stjärnspelare Cameron Johnson spelar alltid med tröja nummer 23. Nyligen berättade han att anledningen till valet av tröjnummer är en speciell psalm i Bibeln. – Psalm 23 har alltid varit en vers som jag läser före varje match, säger han på en presskonferens..

Världen Idag - Igår: 19:00

Stjärnspäckad premiär för film om kristen musikhistoria

Legendariska artister som Amy Grant och Michael W Smith dök upp på röda mattan när det var premiär för filmen The Jesus music. Filmen handlar om den kristna musikens historia och innehåller intervjuer med flera kända artister. – Människor får se att vi är mänskliga, säger Michael W Smith till Christian Post..

Världen Idag - Igår: 17:00

Älskad UMU-missionär har lämnat jordelivet

Den holländsk-svenske missionären och ledaren Tjebbo van den Eijkhof har gått ur tiden, 69 år gammal, efter en längre tids sjukdom. Som ledare inom Ungdom med uppgift i Sverige var han bland annat med och arrangerade de så kallade Jesusmarscherna..

Världen Idag - Igår: 14:00

Präst öppnade dörrarna till andligt center i Stockholm

Kontempel, som vill vara en andlig mötesplats på kristen grund, invigde i helgen sitt nya center på Skeppsholmen i Stockholm. Utbudet har mångreligiös karaktär och erbjuder allt från medicinsk yoga och ”stand-up-teologi” till gudstjänster och söndagsskola..

Världen Idag - Igår: 11:00

Jazz om Jesus på Stockholmsfestival

Stockholm Jazz Festival arrangeras i huvudstaden den 15–24 oktober. Ett av inslagen är bandet Haney Love, bestående av makarna Anissa och Eric Haney, som med sin musik pekar på hoppet i Jesus. – Vi är jättetaggade inför detta, säger Anissa Haney till Världen idag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.