Expressen > Nyheter

Thursday, 06 May, 18:52

Expressen - 13 apr 21 kl. 21:04

Stammande rånare vill slippa sitt straffDen 31-årige man som dömts för sin medverkan i det grova rånet mot en Icabutik i Böda på Öland i somras har överklagat domen och står snart inför rätta igen.Han pekar bland annat på att rätten inte tagit hänsyn till att han stammar, skriver Ölandsbladet. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Icabutik, Böda, Öland, Ölandsbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stammande, rånarevill , slippa, sitt, straff
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Barn i Waldorfskolan skulle få frihet – lämnade utan kunskap

Waldorfskolan i Järna var en skola där barnen genom frihet skulle utvecklas och törsta efter kunskap.I stället utmynnade det i en skola som elever lämnade utan nödvändig kunskap – och där ”friheten” gjorde att de starka kunde trycka ner de svaga.I SVT:s ”Dokument inifrån” går filmaren Jasper Lake tillbaka till sin barndom i skolan..

Expressen - 30 minuter sedan

Deckarförfattaren K Arne Blom avliden – blev 75 år

Författaren, journalisten och föreningsmänniskan Karl Arne Blom har gått bort, skriver Skånska Dagbladet. Han var ledamot i Skånska Deckarsällskapet och Svenska Deckarakademin.Karl Arne Blom blev 75 år gammal..

Expressen - 45 minuter sedan

Emma, 18, blev bäst på matlagning – på tre år

Emma Andersson, 18, från Halmstad började sent med matlagningen.Men när hon började gymnasiet väcktes intresset på riktigt – och nu har hon vunnit tävlingen Årets kockelev.– Det känns helt sjukt.

Expressen - 1 timme sedan

23 döda i Rio de Janeiro – polis slog till i tunnelbana

Civilpoliser i Rio de Janeiro skulle under torsdagsmorgonen genomföra en räd mot en misstänkt knarksmugglarliga, rapporterar brasilianska Globo.  22 misstänkta och en polis dog i den efterföljande eldstriden – den största massakern med skjutvapen sedan landet började göra mätningar för fem år sedan. Två tunnelbanepassagerare fick också skottskador under uppgörelsen.

Expressen - 1 timme sedan

Tuva och Olympia berättar – blev utsatta för samma våldtäktsman

”Andreas” dömdes för flera brutala våldtäkter. För första gången berättar nu offren Tuva och Olympia om skräcken när de överfölls.Själv säger han om övergreppen:– Det var impulserna från festandet och drogerna.

Expressen - 2 timmar sedan

Ställ dina frågor om vaccin i regionerna

Hur går vaccineringen i regionerna? Och hur ser det ut med smittspridningen?Klockan 17.

Expressen - 2 timmar sedan

Västra Götaland har nått nationellt vaccinationsmål

Nu har över 81 procent av invånarna över 65 år vaccinerats med en första dos i Västra Götaland. Det innebär att regionen nått det nationella målet för vaccinationen. .

Expressen - 3 timmar sedan

Författare och debattör dömd för sexköp

Debattören och författaren får nöta 17 200 kronor för sexköp.
Polisen spanade utanför mannens lägenhet där han mötrte en kvina för att köpa sex..

Expressen - 3 timmar sedan

Attendos vd backar – lämnar till sin bonus

Attendos vd Martin Tivéus lämnar tillbaka den bonus han fick för 2020, rapporterar TT.– Jag har funderat på det här en tid och jag är inte okänslig i den debatt som pågår, säger han till TT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.