SvD > Ekonomi

Thursday, 06 May, 17:50

SvD - 13 apr 21 kl. 20:04

Sverige mest generöst av biståndsgivarnaTrots pågående pandemi ökar biståndet totalt i världen, och Sverige toppar ligan med 1,14 procent av bruttonationalinkomsten (BNI), visar OECD:s statistik för fjolåret..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sverige, BNI, OECD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, mest, generöstav , biståndsgivarna
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Ryanair drar nytta av svaga konkurrenter

Ryanairs beslut att börja flyga från Arlanda har i ett slag kastat om förutsättningarna för hela den svenska flygmarknaden – både utrikes och inrikes – och ökat pressen på SAS och Norwegian. .

SvD - 4 timmar sedan

Nintendo ser minskad efterfrågan

SvD - 4 timmar sedan

Tysk fackbas varnar för jobbslakt i bilindustrin

Det tyska fackförbundet IG Metall varnar för ett "sysselsättningsfiasko" i bilindustrin. För att det inte ska ske måste det till stora tyska investeringar i ny teknik, särskilt vad gäller batterier, enligt IG Metallbasen Jörg Hofmann..

SvD - 5 timmar sedan

Ryanair flyger från Arlanda

SvD - 6 timmar sedan

Schibsted lyfter på oväntat stark rapport

Den norska mediekoncernen Schibsted, som bland annat äger Blocket och Aftonbladet, lyfter med drygt 4 procent på Oslobörsen. Ett oväntat starkt resultat för årets första kvartal ligger bakom kursuppgången..

SvD - 9 timmar sedan

Återhämtning för Norwegian

SvD - 9 timmar sedan

Ökad vinst för Academedia

SvD - 9 timmar sedan

Familjen Hjörne köps ut ur Stampen Media

Det norska börsbolaget Polaris Media utökar sitt ägande i Stampen Media AB. Det innebär det definitiva slutet för familjen Hjörne som ägare till bland annat Göteborgs-Posten..

SvD - 9 timmar sedan

Attendo redovisar förlust på 9 miljarder

Den omskrivna vårdjätten Attendo har lämnat sin senaste kvartalsrapport samtidigt som det stormar allt mer kring bolaget. Bolaget redovisar en liten förlust på 9 miljoner kronor..

SvD - 10 timmar sedan

Volkswagen växlar uppOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.