Nyan > Svenskfinland

Sunday, 09 May, 06:41

Nyan - 13 apr 21 kl. 09:16

Ålänning tänkte döda flera svenska pedofilerEn åländsk man dömdes i går för förberedelse till mord till tre år och sex månaders fängelse av Stockholms tingsrätt. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Stockholms

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ålänning, tänkte, dödaflera svenska , pedofiler
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 9 timmar sedan

Flickor dominerade i Vokalisten-tävling

  Enni Sjölund, Felicia Alm, Molly Andersson, Miniya Holmström och Siri Donning heter vinnarna i Ålands ungdomsförbunds vokalisttävling Vokalisten, som anordnades lördag kväll. Evenemanget sändes via ungdomsförbundets hemsida. I juryn satt Ove Andersson, med bred erfarenhet från kulturfältet, Ramona Nordberg, sångare i dansbandet Högtryck samt Tilde Westergård, som vann sångtävlingen Deluxe 2019 och utsågs till Ålands lucia 2020.

Nyan - 14 timmar sedan

Trafikbrott och varjehanda ofog sysselsatte polisen i helgen

Polisen påträffade under fredag-lördagsdygnet två obesiktade fordon i trafik. I det första fallet fick föraren böter och misstänks för trafikförseelse, och bilens registerskyltar avlägsnades. I det andra fallet fick fordonets ägare, som inte var förare, böter och misstänks för trafikförseelse efter att ha tillåtit användning av ett fordon i trafik emot besiktningsbestämmelserna.

Nyan - 15 timmar sedan

Första förlusten för ÅU

FOTBOLL. Åland United förlorade lördagens match mot TiPS på bortaplan. Matchen mot fjolårstvåan slutade 2-1.

Nyan - 16 timmar sedan

Spår av coronavirus i Lotsbroverket

Spår av coronaviruset har hittats i nio av elva avloppsvattenprover som tagits vid Lotsbroverket i år. .

Nyan - 20 timmar sedan

Organisationsproffs i Viking Line-styrelse

Viking Lines styrelse får ett nytt namn: Christina Dahlblom, 42, entreprenör, styrelseproffs, ekonomie doktor och sedan november Professor of Practice vid Svenska Handelshögskolan föreslås till nyval i samband med bolagsstämman den 27 maj. Christina Dahlblom är inriktad på organisation och ledarskap och är en ofta anlitad föreläsare om bolagskultur och ledarskap. Hon har även kandiderat till vice ordförande i Svenska folkpartiet.

Nyan - Igår: 19:26

Moderaterna sprack om tobaksavgiften

Landskapsregeringen var i går oenig hur stor avgiften för tillsyn av tobaksförsäljningen ska vara. Efter omröstning blev beslutet 100 euro per år. De moderata ministrarna lade fram varsitt förslag.

Nyan - Igår: 18:19

Ett nytt fall, ingen i karantän

Ett nytt fall av covid-19 upptäcktes på fredagen. Det meddelar Jeanette Pajunen, direktör för Ålands hälso- och sjukvård på fredag kväll. Ingen sätts i karantän.

Nyan - Igår: 18:00

Lagförslag för likviditetsstöd klart

Lagförslaget om akut likviditetsstöd för kommuner, som presenterades i samband med tilläggsbudgeten, är överlämnat till lagtinget. Regeringen vill reservera 500 000 euro för akuthjälp till kommuner som inte kan leverera lagstadgad service. Stödet ska enligt förslaget ses som tillfällig hjälp och är tidsbegränsad fram till 2022.

Nyan - Igår: 17:38

”Ganska väntat” resultat i gallupen

Båda ministrarna Harry Jansson (C) och Annette Holmberg-Jansson (MSÅ), som fick sämst betyg i Åland Gallup, säger att resultatet var väntat. .

Nyan - Igår: 16:27

Vaccinbokning öppnar för 55-plussare på onsdag

De som fyllt 55 år kan börja boka tid för vaccinering vid Åland Post i Sviby onsdagen den 12 maj. Skärgårdsbor i åldern 50–70 år och personer i riskgrupp vaccineras i hemkommunen med början den 17 maj. På onsdag klockan 08.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.