Expressen > Nyheter

Monday, 17 May, 22:04

Expressen - 12 apr 21 kl. 18:13

”STRYP6” får inte pryda bil – nummerskylten stoppasEn 28-årig man i Sösdala ansökte hos Transportstyrelsen om att få ha en personlig nummerskylt med teckenkombinationen ”STRYP6”.Men nu får nummerskylten avslag. ”Bokstavskombinationen kan uppfattas som stötande”, motiverar Transportstyrelsen sitt beslut. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stryp6, Sösdala, Transportstyrelsen, STRYP6

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: STRYP6får inte , pryda, bil, nummerskylten, stoppas
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Judiska församlingar i Sverige vittnar om hat

Judiska församlingar i Sverige vittnar om mer hat mot medlemmar när konflikten mellan Hamas och Israel har trappats upp.Samtidigt pågår antisemitiska samtal på Clubhouse.– På sociala medier vräks det ut hat över våra medlemmar på ett fruktansvärt sätt, säger Allan Stutzinsky, ordförande i judiska församlingen i Göteborg..

Expressen - 30 minuter sedan

Gående påkörd av smitare

En fotgängare blev på måndagskvällen påkörd av en mopedist i den östra delen av Helsingborg. Mopedisten smet från olyckan..

Expressen - 45 minuter sedan

Bedragare lurade flera 95-åringar

En kvinna i 95-årsåldern i Ljungby kommun blev på måndagen utsatt för en bedragare som lurade till sig hennes bankkort.En jämngammal kvinna i Trelleborg blev bestulen på sina smycken av andra tjuvar..

Expressen - 30 minuter sedan

NYHETSDAGEN: Teorin: Därför hamnar vissa vaccinerade på iva • Islamistledare dödad i Gaza • Knarkodling hittad i SR-reporters hem

I Sverige ökar antalet personer som får intensivvård för covid-19 trots att de fått en dos vaccin.■■■Terrorstämplade Islamiska jihads befälhavare Hussam Abu Harbeed har dödats i en israelisk attack i Gaza.■■■En knarkodling hittades i källaren i SR-journalisten Josephine Frejes hem.

Expressen - 1 timme sedan

Teorierna: Därför hamnar vissa vaccinerade på iva

Andelen som intensivvårdas trots att de fått en första vaccindos mot covid-19 ökar månad för månad.Under förra veckan var nästan alla över 65 som intensivvårdades på Akademiska sjukhuset i Uppsala vaccinerade.– Det är inte så förvånande, det kommer vara några enstaka vaccinerade som kommer att bli sjuka vid en stor smittspridning, säger Magnus von Seth, avdelningsöverläkare för intensivvården på sjukhuset..

Expressen - 1 timme sedan

Gängkriminell: Ser jag min fiende skjuter jag

I tio års tid har gängkriget pågått i Biskopsgården i Göteborg.TV4:s nya dokumentärserie ”Gängkrigens tid” handlar om den blodiga konflikten.– Om jag ser min fiende utanför Biskopsgården så skjuter jag också.

Expressen - 1 timme sedan

Anna: Jag såg ut som en hamster efter ingreppen

Anna, 38, gick till skönhetskliniken i Malmö för att se ”lite fräschare ut”. Men något gick fel med injektionerna – ansiktet svullnade upp, blödde och läpparna var knöliga.Hon anmälde läkaren som genomförde ingreppen, samma läkare som tidigare anmälts för felbehandlingar.

Expressen - 1 timme sedan

Därför är Ulf Kristersson längre än Busch på bilden

På M:s och KD:s senaste kampanjfoto ser Ulf Kristerson längre ut än Ebba Busch – trots att det är tvärtom i verkligheten.Anledningen är en rulltrappa.– Ulf Kristersson står på steget över Ebba Busch när bilden är tagen, säger Johan Hjelmstrand, pressekreterare hos Moderaterna, till Aftonbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Tre pojkar rånade och slagna

Tre Malmöpojkar som ännu inte hunnit bli tonåringar blev på måndagen hotade, slagna och rånade av en kille i 15-årsåldern..

Expressen - 2 timmar sedan

Brand på restaurang i Hammarbyhöjden

Det brinner på en restaurang i Hammarbyhöjden i södra Stockholm. Fem enheter från räddningstjänsten är på plats.– Man utrymde restaurangen, säger Jonas Fröjmark, ledningsbefäl på Storstockholms brandförsvar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.