Resume > Ekonomi

Saturday, 15 May, 22:02

Resume - 12 apr 21 kl. 15:38

Nordiska utmanaren byter produktfokus mot syftesdrivet: ”Krävs mod för att stå ut”På drygt ett halvår har batteribolaget Incell bytt skrud och nu blivit Polarium. För Resumé berättar Marie Gylldorf, marketing specialist, om varumärkesarbetet, att inte vilja blandas ihop med incel-rörelsen och hur varumärket använder sitt nordiska arv för att nå ut globalt..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Incell, Polarium, Resumé, Marie Gylldorf

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordiska, utmanaren, byter, produktfokusmot , syftesdrivet, Krävs, modför , att stå ut
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Resume

Resume - 12 timmar sedan

Juryordföranden: Hemmaarbetet har inte sänkt nivån på Guldägget

Många är eniga om att hemarbetet varit kryptonit för kreativiteten. Med det i åtanke är det lätt att föreställa sig att nivån i årets Guldägget skulle vara lägre än vanligt. Årets juryordförande Björn Ståhl håller inte med..

Resume - Igår: 10:11

Podcastmarknaden växer så det knakar – det här blir nästa steg för annonsörerna

Allt fler annonsörer får upp ögonen för den glödheta marknaden. Många upplever mediet som en möjlighet att nischa sig och den personliga touchen gör det speciellt, menar flera marknadschefer Resumé har pratat med. ”Vi har idag i stort sett alla större annonsörer i Sverige hos oss”, säger Acast försäljningsdirektör Johanna Turner..

Resume - 10 maj 21 kl. 15:23

Har byggt Xiaomis varumärke i Norden – nu tar hon över Kit

Efter Linda Öhrn Lernströms sorti från Kit har People People People hittat en ny vd för verksamheten i Kristina Berg,.

Resume - I förrgår: 07:47

Sju okända anledningar som driver branschens förvärvshysteri

Resumés bloggare Martin Edenström: ”Sanningen är att det inte enbart är kompletterande kompetenser, svårrekryterad nischkompetens eller aggressiva förvärv som gett oss alla bolagsförvärv den senaste tiden”..

Resume - I förrgår: 07:49

Copyranter: Oinspirerat bygge

Mark ”Copyranter” Duffy hatar hemmafixare. Därför får han syna färsk reklam från Bauhaus och Jula. Det har inte ändrat hans uppfattning..

Resume - 12 maj 21 kl. 14:27

Netonnet: Krånglig vardag kräver enkel shopping av hemelektronik

Vardagslivet kan vara krångligt nog som det är, inte minst om man är riddare, vampyr eller magnetisk. Därför påminner Netonnet och Forsman & Bodenfors om att inte göra inköpen av hemelektronik bökigare än nödvändigt..

Resume - 12 maj 21 kl. 13:43

Friluftsföretaget bröt mot eldningsregler

I en kampanj från Revolution Race eldade influencern Johnny Edlind direkt på klipphällen i Nackareservatet i Stockholm, något som bryter mot allemansrätten..

Resume - 12 maj 21 kl. 13:19

De stora bolagen talar om den moderna kundresan men visar upp en ”hjälp-dig-själv-kundjävul”-attityd

Vinters pr-strateg Ronny Olovsson ser en Kafka-ifiering av storbolagens kundtjänster med krångliga vägar och automatiserad återkoppling i form av lismande sms som inte alls rimmar med upplevelsen av varumärket. Lösningen ser han i det personliga mötet..

Resume - 11 maj 21 kl. 15:30

61 vd:ar i unik enkät: Så gör du marknadsföring som får oss på fall

Gamla sanningar ställs på ända när 61 vd:ar delar med sig av sitt perspektiv på marknadsföring. Nu ger bland andra McDonald's vd Joachim Knudsen, ATG:s vd Hans Skarplöth och Telias vd Anders Olsson sin syn på ✓ marknadschefens roll i ledningsgruppen ✓ marknadsföringens betydelse för affären ✓ vad som kännetecknar bra marknadsföring ✓ om de föredrar långsiktig eller kortsiktig marknadsföring..

Resume - 12 maj 21 kl. 11:26

Husqvarna ny partner till Svenska Fotbollsförbundet

Husqvarna har tecknat ett helt nytt samarbetsavtal med Svenska Fotbollförbundet som sträcker sig över ett och ett halvt år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.