SR > Nyheter

Friday, 22 October, 08:57

SR - 27 sep 21 kl. 18:14

ICA återkallar grillchips – var dillchips i påsarnaICA har tvingats återkalla grillchips sedan det upptäckts dillchips i påsarna. Dillchips innehåller mjölk, vilket inte framgår av etiketten och utgör därmed en hälsofara för konsumenter allergiska mot mjölk. Återkallelsen gäller Ica Grillchips 275 gram med bäst före-datum 18 februari nästa år..
Läs mer på SR
Läs mer om:
ICA, Ica Grillchips

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ICA, återkallar, grillchipsvar , dillchipsi , påsarna

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Kongressen: Steve Bannon ska stå till svars för kongresstrots

I USA har kongressen röstat igenom att Donald Trumps tidigare chefsstrateg, Steve Bannon, ska stå till svars för kongresstrots. Steve Bannon infann sig inte när han kallades till en utfrågning inför det utskott i representanthuset som utreder stormningen av kongressen den 6 januari. Fallet går nu vidare till justitiedepartementet som avgör om åtal ska väckas, det skulle i så fall kunna leda till upp till tolv månaders fängelse eller böter..

SR - 2 timmar sedan

Ekot pÅ en minut

Den svenska rapparen Einár dödades i natt i en skottlossning i södra Stockholm, enligt källor till flera medier som Expressen, Aftonbladet och SVT. 12 av Sveriges 21 regioner har ont om vårdcentralsläkare, enligt uppgifter från Socialstyrelsen. I USA har en person avlidit efter att ha skjutits ihjäl under en filminspelning i delstaten New Mexiko.

SR - 2 timmar sedan

Stora satsningar på elbussar – trots pandemiförluster

Trots miljardförluster för kollektivtrafiken i spåren av pandemin görs nu stora satsningar på inköp av elbussar på flera håll. Det har funnits en oro i branschen för att dessa skulle utebli. "Trots en tuff tid måste vi våga satsa framåt och vi måste låta kollektivtrafiken vara spjutspetsen som driver på för hållbart resande och framtidens resande", säger moderaten Kristoffer Tamsons, som både är trafikregionråd i Stockholm och ordförande för Svensk kollektivtrafik.

SR - 2 timmar sedan

Läkarbristen hindrar utbildning av nya läkare

12 av Sveriges 21 regioner har ont om vårdcentralsläkare, enligt uppgifter från Socialstyrelsen. Men trots att många vårdcentraler vill hjälpa till att utbilda nya så kan de göra det. Anledningen är bristen på fast anställd personal.

SR - 2 timmar sedan

EU:s ledare tvistar om Polen och elpriser

Det blev långa och svåra diskussioner på toppmötet i Bryssel i går kväll när ledarna tvistade om både rättstatsproblem i Polen och de skenande elpriserna. Flera Östländer tar ökningen i elpriser som förevändning för att sänka EU:s klimatambitioner medan andra ser grön omställning som lösning snarare än problem. Gällande Polen ville några ledare agera kraftfullt och dra in EU-pengar till landet medan andra manade till lugn och dialog..

SR - 2 timmar sedan

Lettland vädjar EU om hjälp – redo att flytta sjuka till Sverige

Lettland har nu officiellt bett EU om hjälp för att hantera coronasituationen i landet. “I nuläget är vi i behov av respiratorer och sjukhussängar. Men om situationen förvärras kan vi behöva flytta patienter till våra grannländer, som Tyskland och Sverige“, säger Lettlands hälsominister Daniels Pavļuts till lettiska TV3.

SR - 3 timmar sedan

Polisen: Knarkmarknad lockar kriminella nätverk till Norrland

Polisen i Norrbotten ser att kriminella nätverk, med koppling till främst Stockholm, har letat sig norrut. En förklaring är vad polisen beskriver som en relativt orörd narkotikamarknad i norra Norrland, där kriminella grupper från andra delar av landet vill slå sig in. “Vi har en narkotikamarknad som lockar”, säger Jonas Sköld, biträdande lokalpolisområdeschef i Luleå och Boden..

SR - 7 timmar sedan

Känd svensk rappare död efter skjutning

Det var känd svensk rappare som dödades i skottlossningen i södra Stockholm igår kväll, enligt källor till Expressen, Aftonbladet och SVT. Anhöriga har underrättats men polisen har ännu inte velat gå ut med mer information om vem det är som dödats. Skottlossningen skedde vid elva-tiden på kvällen i Hammarby sjöstad - ingen är ännu gripen för mordet..

SR - 10 timmar sedan

Orbán: EU:s klimatkrav kommer ta död på medelklassen

De stigande energipriserna vållar lång debatt på toppmötet i Bryssel – vissa tar det som förevändning för att sänka EU:s klimatambitioner medan andra ser grön omställning som lösning snarare än problem. “Det EU:s klimatkommissionär Frans Timmermans föreslår kommer ta död på medelklassen”, säger Ungerns Viktor Orbán. "Han har fel, vad de stigande energipriserna visar är att vi måste göra klimatomställningen", kontrar Stefan Löfven..

SR - 11 timmar sedan

Putins syrliga grattis: Muratov är i gott sällskap

När Rysslands president i dag för första gången gratulerade journalisten Dmitrij Muratov till Nobels fredspris konstaterade han att Muratov nu är i “gott sällskap”. “Även Michail Gorbatjov och Barack Obama har fått priset” – två personer som genom sina politiska gärningar inte tillhör Vladimir Putins favoriter. Det var för två veckor sedan som den norska Nobelkommittén meddelade att Dmitrij Muratov är en av två mottagare av årets fredspris – för hans modiga kamp för yttrandefriheten i Ryssland..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.