Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Saturday, 23 October, 23:15

Expressen Dina Pengar - 27 sep 21 kl. 16:35

Ica återkallar grillchips – kan innehålla dillchips
Läs mer på Expressen Dina Pengar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ica, återkallar, grillchipskan , innehålla, dillchips

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 18 timmar sedan

Björn Ulvaeus plöjer ner miljoner i svenska orten

VÄSTERVIK. Björn Ulvaeus tar sin dotter Anna till hjälp för att förvandla barndomsstaden till en destination i klass med Sandhamn.Drygt 250 miljoner har plöjts ner i hotell Slottsholmen och det alldeles nyrenoverade Warmbadhuset.

Expressen Dina Pengar - Igår: 15:13

76 000 företag fick stöd – så fördelades miljarderna

Scania, Volvo, SAS.Storbolagen fick stor del av kakan när staten betalade ut närmare 38 miljarder kronor i coronastöd till korttidsarbete.Sammanlagt har 76 000 svenska företag fått del av pengarna.

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

”Hur får jag min makes barn att betala tillbaka lånet till mig?”

En kvinna skriver till ekonomijournalisten Birgitta Piper och har ett dilemma: Hon har lånat ut en större summa pengar till sin makes barn – men barnet ignorerar nu alla försök till återbetalningsplan. Inte heller maken anstränger sig för att pengarna ska återbetalas.Kvinnan börjar bli orolig för att lånet ska ”glömmas bort”.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 05:29

Aviciis förra manager med i Pandoraläckan

Aviciis tidigare manager Arash ”Ash” Pournouri finns med i den senaste världsomfattande skatteläckan – Pandoraläckan.Pournouri har anlitat samma rådgivare som skapade ett brevlådeföretag i ett skatteparadis åt dj-trion Swedish House Mafia.Skatteplanering är i regel lagligt, och beskrivs av skatterevisorn Johan Lundberg som ”big business”.

Expressen Dina Pengar - 20 okt 21 kl. 19:31

Ny vd för Volvo Cars är ”nära förestående”

En ny vd för Volvo Cars är nära förestående, skriver Dagens industri. Nuvarande vd:n Håkan Samuelsson kommer lämna tidigare än planerat. Rekryteringen kommer ske externt, enligt tidningen.

Expressen Dina Pengar - 20 okt 21 kl. 12:58

”Som säljare hade jag 20 000 – nu har jag nästan det dubbla”

Den ena pluggade till teckenspråkstolk på universitet, den andra jobbade som säljare i finansbranschen.Nu har Freja Schiller, 24, och Johannes Svensson, 24, gjort en helomvändning. Båda två var fast i något de inte trivdes med, nu väntar karriärer i heta branscher med höga löner – med jobb de verkligen tycker om.

Expressen Dina Pengar - 20 okt 21 kl. 12:58

10 jobb där du blir anställd direkt – och kan få hög lön

Vill du byta till ett jobb med högre lön, men utan att plugga i fem år? Det finns branscher som skriker efter folk både på kort och på lång sikt.Här får du tips på heta yrken där du får snabb anställning och hög lön - efter kort utbildning.

Expressen Dina Pengar - 20 okt 21 kl. 12:57

Gröna Lunds vändning – kan få bygga ut parken

Stockholms stad och Gröna Lund får prövningstillstånd för utbyggnad av nöjesparken.Det beskedet gav mark- och miljööverdomstolen i dag..

Expressen Dina Pengar - 20 okt 21 kl. 07:30

Uppgifter: Facebooks ägarbolag byter namn

Sociala medieföretaget Facebook kommer inom kort att byta namn, det uppger källor med insyn i företaget till tekniksajten The Verge.Anledningen till beslutet är att företaget vill bli kända för mer än plattformen Facebook..

Expressen Dina Pengar - 19 okt 21 kl. 18:41

Handelsbanken lämnar Danmark och Finland

Handelsbanken säljer verksamheterna i Finland och Danmark, meddelar den svenska storbanken under tisdagskvällen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.