News55 > Nyheter

Thursday, 21 October, 07:27

News55 - 26 sep 21 kl. 02:20

Sagström klättrar i Arkansas efter två eaglesMadelene Sagström var på god väg att missa kvalgränsen, när hon hittade spelet i LPGA-tourtävlingen i Arkansas. Svenskan är sex slag från täten och delar 24:e plats. Det var första tävlingen för Sagström och Anna Nordqvist sedan de för tre veckor sedan. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Arkansas, Sagström, LPGA, Anna Nordqvist

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sagström, klättrari , Arkansasefter , två, eagles

Fler nyheter från News55

News55 - 3 minuter sedan

Volvo krossar förväntningarna

Lastbilstillverkaren AB Volvo redovisar en vinst före skatt på 9 433 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 7 640 miljoner kronor samma period året före. Snittprognosen för vinsten före skatt låg på 8 954 miljoner kronor,….

News55 - 10 minuter sedan

Sydkorea gör rymdpremiär med egen raket

Sydkorea försöker sälla sig till skaran med länder som har ett avancerat rymdprogram. Om vädret tillåter kommer landet att skjuta upp sin första helt och hållet inhemskt tillverkade rymdraket klockan 9 på torsdagsmorgonen, svensk tid. Om nio år siktar S….

News55 - 15 minuter sedan

Telia klår förväntningarna

Telia redovisar en vinst före skatt på 1 984 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 3 081 miljoner kronor motsvarande period 2020. Det justerade rörelseresultatet (ebitda) landade samtidigt på 7 806 miljoner kronor jämfört….

News55 - 15 minuter sedan

Kunderna tillbaka i matbutikerna

Butiksförsäljningen för dagligvaror steg under september. Ett tecken på att kunderna börjar hitta tillbaka till de fysiska butikerna. Under föregående månad ökade dagligvaruhandelns försäljningssiffror med 1,6 procent jämfört med september 2020, visar S….

News55 - 15 minuter sedan

Malm ny andre vice ordförande i Liberalerna

Liberalernas riksdagsledamot Fredrik Malm föreslås bli ny andre vice ordförande i Liberalerna. Malm är i dag partiets skolpolitiske talesperson och har tidigare varit utrikespolitisk talesperson. Fredrik Malm är 44 år och riksdagsledamot från Stockholm….

News55 - 15 minuter sedan

Bopriserna stiger till nya rekordnivåer

Efter en stark start på hösten fortsätter bostadspriserna att stiga till nya rekordnivåer. Ny statistik från analysföretaget Valueguard visar att prisindex steg med 0,3 procent i september. Justerat för säsongseffekter var uppgången 0,5 procent.

News55 - 30 minuter sedan

ABB sänker prognosen

ABB har problem med försörjningskedjan och försenade kundleveranser, enligt en delårsrapport. Den svensk-schweiziska automations- och elektrifieringsjätten sänker prognosen för 2021. "ABB förväntar sig en jämförbar intäktstillväxt på 6 till 8 procent (u….

News55 - 30 minuter sedan

Tommy Nilsson om det tuffa året: ”TV ger inga pengar”

Pandemin har ställt till det för Tommy Nilsson. Förra året fick han vända på kronorna men fick i stället tid med familjen..

News55 - 30 minuter sedan

Vinstras för ABB

Den svensk-schweiziska automations- och elektrifieringsjätten ABB redovisar en nettovinst för årets tredje kvartal på 652 miljoner dollar (motsvarande 5,6 miljarder kronor). Det kan jämförs med vinsten på 4 530 miljoner dollar under motsvarande kvartal….

News55 - 45 minuter sedan

Rejält vinstlyft för Nordea

Vinsten lyfter rejält för Nordea i tredje kvartalet, upp 17 procent. Vd Frank Vang-Jensen hänvisar till att de nordiska samhällena öppnar upp. Nordea öppnar även upp kassan för återköp i två omgångar och flaggar för nya finansiella mål.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.