SvD > Ekonomi

Saturday, 23 October, 01:07

SvD - 25 sep 21 kl. 18:02

Norska karantänkrav slopas – men inte för alla



Gränshandlarna i Värmland jublar över Norges beslut att lätta på pandemirestriktionerna vid gränsen.Konkurrenterna i Strömstad är också positiva. Men där dröjer effekten, då länet fortfarande är rött på den norska coronakartan..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Värmland, Norges, Strömstad

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norska, karantänkrav, slopasmen inte för alla

Fler nyheter från SvD

SvD - 4 timmar sedan

Alla eller ingen för vettiga videomöten

Om några kollegor ska delta i mötet på distans är det lika bra att alla går och sätter sig framför skärmar i enskilda rum.Att försöka ha något slags hybridmöten är nog inte särskilt effektivt, enligt KTH-forskaren Jens Edlund..

SvD - 7 timmar sedan

”Där det finns pengar finns det också kokain”

Spår av narkotika har hittats på nätbanken Avanzas kontor. En spegling av dagens samhälle, säger vd:n och får medhåll. ”Där det finns mycket pengar, finns det också kokain”, säger narkotikapolisen Lars Sandgren.

SvD - 9 timmar sedan

Så mycket kostade din favoritserie

Netflix nya succé Squid Game har dragit in enorma mängder pengar, trots liten budget. I andra fall – som med kommande Lord of the Rings – är produktionskostnaderna gigantiska. Här är vad bolagen fick punga ut för några av de främsta tv-succéerna.

SvD - 10 timmar sedan

Riktat stöd till elprisets offer i Sydnorge

Norges regering föreslår en extra utbetalning på omkring 3 000 kronor till omkring 66 000 hushåll i Sydnorge. Stödet syftar till att hjälpa de som drabbats värst av de rekordhöga elpriserna..

SvD - 11 timmar sedan

Honeywell sänker helårsprognosen

SvD - 12 timmar sedan

Autoliv sänker helårsprognosen

SvD - 14 timmar sedan

Regeringen vill slopa reseavdragen

Reseavdragen gynnar mest höginkomsttagare i storstäder, men det vill regeringen ändra på.– Det är hög tid att även låg- och medelinkomsttagare ska få del av systemet, säger Åsa Lindhagen, finansmarknadsminister (MP)..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.