SvD > Ekonomi

Saturday, 23 October, 23:19

SvD - 24 sep 21 kl. 14:19

Musk: Halvledarbrist ett kortvarigt problem
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Musk, Halvledarbristett , kortvarigtproblem

Fler nyheter från SvD

SvD - 45 minuter sedan

”Squid game-skorna” ökade med 7 800 procent i försäljning

Mjukisoveraller och jympadojor. Sydkoreanska skräckserien ”Squid game” har fått försäljningen av karaktärernas anspråkslösa klädsel att rusa – och ger hopp åt en hårt kämpande textilindustri..

SvD - 16 timmar sedan

Succé för bensin- och dieselbilar trots pristopp

Trots årets genombrott för laddbara bilar säljs fortfarande tiotusentals nya diesel- och bensinbilar och det finns över fyra miljoner fossilbilar i bruk. Samtidigt är bränslepriset rekordhögt och klimat­ambitionerna stora. Hur går bilekvationen egentligen ihop?

SvD - Igår: 20:45

Alla eller ingen för vettiga videomöten

Om några kollegor ska delta i mötet på distans är det lika bra att alla går och sätter sig framför skärmar i enskilda rum.Att försöka ha något slags hybridmöten är nog inte särskilt effektivt, enligt KTH-forskaren Jens Edlund..

SvD - Igår: 17:19

”Där det finns pengar finns det också kokain”

Spår av narkotika har hittats på nätbanken Avanzas kontor. En spegling av dagens samhälle, säger vd:n och får medhåll. ”Där det finns mycket pengar, finns det också kokain”, säger narkotikapolisen Lars Sandgren.

SvD - Igår: 15:48

Så mycket kostade din favoritserie

Netflix nya succé Squid Game har dragit in enorma mängder pengar, trots liten budget. I andra fall – som med kommande Lord of the Rings – är produktionskostnaderna gigantiska. Här är vad bolagen fick punga ut för några av de främsta tv-succéerna.

SvD - Igår: 14:43

Riktat stöd till elprisets offer i Sydnorge

Norges regering föreslår en extra utbetalning på omkring 3 000 kronor till omkring 66 000 hushåll i Sydnorge. Stödet syftar till att hjälpa de som drabbats värst av de rekordhöga elpriserna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.