PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 28 October, 22:27

PrivataAffärer - 24 sep 21 kl. 11:34

Hernhag: Tre riktigt bra aktier för barnsparandeJohanna : Hej Marcus, har du någon eller några aktier du idag tycker verkar lovande på lång sikt? Vi pratar barnportfölj och upp mot 20 år. Undrar också vad du tänker om Embellence? Det händer inte mycket i aktiekursen fast jag uppfattar att vinsten ökar och att det är populära produkter.
Marcus: Hej!
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Marcus, Embellence, Bure, VNV, VEF, CTEK, Garo, Zaptec, Carnegie, Börsdata, Investor, Enso, SBB, Lundbergföretagen, Hexagon, Evolution, Industrivärden, Nordea, Swedbank, ISKMarcus, Avanza, Nordnet, EQT, Sobi, InvestorMarcus, Hufvudstaden, Balder, Emilshus, Cedergrenska, MonaMarcus, Academedias, HexagonMarcus, Albert, Emilshus PrefMarcus, Pref, Volvo, SobiMarcus, Softronic, IT, Telia, Hexatronic, Brookfield Infrastructure, Skanska, USA, Betsson, Kindred, Betssons

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hernhag, Tre, riktigt, bra, aktierför , barnsparande

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Fredag kl 10: Aktiechatt med Marcus Hernhag

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

AFV: Uppsida över 30 procent för Swedish Match

”Hög tillväxt i USA och lovande förutsättningar framöver är den stora lockelsen i Swedish Match just nu. I Skandinavien är marknaden något tuffare men data tyder åtminstone på att nikotinportioner växer parallellt med, snarare än på bekostnad av, traditionellt snus. Det är mycket viktigt”, skriver Affärsvärlden.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

ECB rör inte styrräntan

ECB lämnar storleken på QE-programmet Pandemic Emergency Purchase Programme (PEPP) oförändrat vid 1.850 miljarder euro, och programmets genomförandetid är fortsatt minst till och med mars 2022. De skriver också att de finansiella förhållandena talar för att köptakten i PEPP kan vara något lägre än under andra och tredje kvartalet.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Nytt ”street high” för Tesla

Teslas aktie har stigit kraftigt den senaste tiden och en order från hyrbilsfirman Hertz tidigare i veckan gav en ny stöt i positiv riktning. Hertz bokade 100.000 bilar av Teslas Model 3, en order som motsvarar 10 procent av bolagets årsproduktion.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Klart bättre än väntat för MTG

Ebitda-resultatet blev 237 miljoner kr, mot väntade 223 miljoner. Försäljningen i kvartalet uppgick till 1.438 miljoner kr.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Modus Therapeutics: ”Sepsis kan vara dödligare än cancer”

Sepsis är kanske mer bekant som blodförgiftning, vilket var den tidigare benämningen. Sjukdomen innebär att kroppen får en infektion som immunförsvaret sedan överreagerar på, vilket kan leda till skador på kroppens organ. Bioteknikföretaget Modus Therapeutics är i full färd med att utveckla sin läkemedelskandidat sevuparin för svåra sjukdomar med stora kvarvarande medicinska behov, såsom just sepsis och septisk chock.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Då lönar det sig att ta rygg på börsens insiders

Som bekant måste personer som sitter i ledningen eller styrelsen för ett noterat bolag följa vissa regler. Dessutom ska aktiehandeln rapporteras till Finansinspektionen som i sin tur publicerar informationen i det offentliga insynsregistret. Med andra ord går det att enkelt följa insynspersonernas handel och det är något som kan vara intressant för investerare.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Trading Direkt: Bolaget med halva draknästet i ryggen

”Vi har med oss halva draknästet kan man säga. Det är ett erkännande”, sade Stefan Willebrand i torsdagens Trading Direkt. Bolaget grundades 2009 men i och med noteringen på First North den 9 november vill man gå från att vara ett utvecklingsbolag till att bli ett tillväxtbolag.

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

Norwegian lyfter efter lägre förlust än väntat

Norwegians justerade ebitdar kom in på -305 miljoner norska kronor, vilket var en mindre förlust än jämförbart kvartal i fjol, då siffran landade på -401 miljoner norska kronor. Omsättningen kom in på 1.927 miljoner norska kronor (1.

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Cint dagens vinnare efter miljardaffär

Omkring 470 miljoner dollar ska betalas med nyemitterade aktier i Cint och omkring 580 miljoner dollar ska erläggas kontant. För att finansiera den kontanta delen genomförde Cint på onsdagskvällen en nyemission 4,4 miljarder kronor genom ett accelererat bookbuilding-förfarande. Teckningskursen uppgick till 111:50 kronor per aktie, i linje med stängningskursen samma dag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.