UNT > Nyheter

Thursday, 06 May, 05:59

UNT - 11 apr 21 kl. 18:30

Du har en rebell inom dig – släpp den friMarkus Lundqvist: Kanske skulle vi må bra av att ge något fingret ibland..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Lundqvist

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Du har en rebellinom dig , släppden , fri
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Hemmaplan ger Rögle hopp: "En annan trygghet"

Läget är pressat med underläge 0–2 i matcher. Hoppet står till hemmastyrkan. Rögle är obesegrat på hemmaplan i SM-slutspelet.

UNT - 15 minuter sedan

Allt inför tredje SM-finalen i ishockey

Växjö har tagit guldgreppet i SM-finalserien och leder med 2–0 i matcher. Rögles hopp är att finalserien nu flyttar till Ängelholm. På hemmaplan har Skånelaget vunnit samtliga fem matcher hittills i hockeyslutspelet..

UNT - 30 minuter sedan

Volta Trucks letar fabrik till nya modellerna

Volta Trucks ska bredda produktionen av elektriska lastbilar med ytterligare tre modeller. Lastbilarna ska rulla av bandet om två år – men företagets grundare Carl-Magnus Norden vill inte slösa pengar på att bygga egna fabriker..

UNT - 30 minuter sedan

Tuffa frågor om Pisa väntar Ekström

Utbildningsminister Anna Ekström (S) får räkna med tuffa frågor när hon i dag möter riksdagens utbildningsutskott. Flera företrädare för oppositionen har redan anklagat ministern för att ha försökt skönmåla de svenska Pisaresultaten..

UNT - 30 minuter sedan

Löfven: EU inte bara en marknad

EU ska bli mer rättvist – men med mjuka steg, hoppas statsministern inför ännu ett toppmöte med fokus på sociala frågor och arbetsmarknaden. Fast kritikerna vill dra i nödbromsen..

UNT - 30 minuter sedan

Ingen ska jobba heltid för 4000 i månaden

Om du köper falafel för 30 kronor eller klipper håret för en hundralapp så kan du räkna med att det är någon annan som betalar, skriver Erik Pelling och Marlene Burwick..

UNT - 45 minuter sedan

Skotsk självständighet i fokus på supertorsdag

En politisk temperaturmätare som bäddar för flera dramatiska uppgörelser – bland annat om skotsk självständighet och Englands röda mur. Det väntas när över 5 000 mandat står på spel under den brittiska supertorsdagen..

UNT - 45 minuter sedan

Attendopersonal vittnar om repressalier

Flera anställda, eller tidigare anställda, vid det privata vårdföretaget Attendo säger till Sveriges Radio Ekot att de har tystats eller utsatts för vad de kallar repressalier efter att ha slagit larm om missförhållanden i äldrevården..

UNT - 1 timme sedan

Två efterlysta män kopplas till butiker i Uppsala

Männen figurerar i två olika knarkhärvor. I båda fallen finns anklagelser om penningtvätt vid Uppsalabutiker..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.