Cornucopia > Ekonomi

Tuesday, 26 October, 14:37

Cornucopia - 23 sep 21 kl. 14:12

Medianlönerna ökade med 2.2% till 32 400:- SEK i månaden år 2020Medianlönerna steg med 2.2% under 2020 och Mediansvensson hade därmed en månadslön på 32 400:- SEK.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
SEK, Mediansvensson, Data, SCB Medan, KPI, Sveriges, SCB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Medianlönerna, ökademed , 2.2%till 32 , 400, SEKi , månaden år 2020

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 1 timme sedan

Amerikanska Marinkåren placerar HIMARS i bergrummen i Tröndelagen enligt Norska försvarsföreningen

Enligt Norska försvarsföreningen ändrar amerikanska marinkåren sitt koncept för försvaret av Nordkalotten och flyttar ut stridsvagnar, men inför istället HIMARS raketartilleri. I norsk kraftigt kanaliserande terräng kanske målsökande fjärrbekämpning fungera utmärkt för att hindra rysk framryckning.Exempel på norsk kanaliserande terräng för fordonRaketartillerisystemet HIMARS är aktuellt i dagarna eftersom USA just nu gör en flygburen turné med systemet hos allierade och lierade som Sverige, Rumänien och Litauen för att nämna några.

Cornucopia - 4 timmar sedan

Hertz beställer 100 000 elbilar av Volv ... nä, av Tesla

Igår avslöjade Bloomberg att amerikanska Hertz beställer 100 000 Tesla Model 3 för att elektrifiera bolagets hyrbilsflotta i främst USA, samt delar av Europa. Det är ett tydligt besked om vilket bolag som är världsledande på elbilar, och det var alltså inte Volvo Cars.Tesla Model 3 Eftersom de som investerar i Tesla verkar ha noll koll på rimlighet - men de har råd på grund av uppgångarna i bolaget.

Cornucopia - 6 timmar sedan

Industriföretag inför energitillägg på fakturorna - höjer priserna fyra procent

Ett svenskt industriföretag skickade i dagarna ut ett brev till sina kunder inom industrin, där man förklarar att man inför ett energitillägg ovanpå fakturorna, på grund av de höga och oförutsägbara elpriserna. Det första påslaget landar på +4.2%.

Cornucopia - 7 timmar sedan

Blandat positiv tisdagsmorgon på Asienbörserna - guldet upp

Börserna i de asiatiska tidszonerna går mestadels positivt under morgonen, även om det inte är entydigt. Guldpriset tar ett ordentligt kliv upp.StigerStockholmsbörsen inledde veckan negativt med -0.

Cornucopia - 20 timmar sedan

Anders Ygeman (S) vill göra elen dyrare för hushåll och företag i Stockholm, Göteborg och Mellansverige - ska bli lika dyr som i Skåne

Den så kallade energiministern Anders "Det finns ingen brist på el" Ygeman (S) gick idag ut med att han ochregeringen vill göra så att företagen och hushållen i elhandelsområde SE3 Mellansverige Stockholm - Göteborg får dyrare el. Tanken är att få samma priser som Skåne, dvs samma priser som Tyskland. Detta kallas "rättvisare prissättning", så inte bara skåningar och blekingebor tvingas betala på elräkningen för den svenska nedläggningen av kärnkraften.

Cornucopia - Igår: 13:37

MÖP-måndag: Ärans och hjälarnas dalkarlar (och kullor) åter ett regemente - ska säkra amerikanska marinkårens uppmarsch

Ett av Sveriges mest legendariska regementen I 13 Dalregementet återuppstod i lördags på årsdagen av segern vid Leipzig 1642. Dalkarlarna stod ren av för bildandet av Sverige när de slöt upp bakom Gustav Wasa och tågade mot Stockholm för att kasta ut dansken (tvi!).

Cornucopia - Igår: 11:16

Byn har fått mellanchefsdagis - padelhall med integrerat kontorshotell

Byn har nu äntligen fått sin padelhall på plats - och dessutom integrerat med ett kontorshotell, där det fortfarande finns ett kontorsrum ledigt. Och allt i bästa läge för företagaren med PostNord-, DHL-, Bring-, Schenker- och Systembolagsombudet som granne. Det finns också bil- och däckverkstad som granne, samt byns ena gym (Hälsoboxen).

Cornucopia - Igår: 10:18

Volvo Cars börsnoteras till lägsta aktiekursen - minskar nyemissionen till 20 GSEK - förlänger en dag

Börsnoteringen av Volvo Cars verkar ha väckt ljumt intresse. Man offentliggör nu beslutet att börsnotera till lägsta kursen i det angivna intervallet, sänka nyemissionen från 25 miljarder kronor till 20 miljarder kronor, samt förlänga nyemissionen en dag. Ägaren Geely nyttjar inte heller sin möjlighet att utöka emissionen och teckna aktier för att försvara sitt majoritetsägande.

Cornucopia - Igår: 09:09

Inträtta en Välståndsdomstol!

Sverige har välstånds- och välfärdsfientliga Miljödomstolen och Miljööverdomstolen, men vi saknar en Välståndsdomstol, till vilket idiotiska välståndsförstörande beslut i miljöfrågor kan överklagas. Det är alltså dags att det inrättas en Välståndsbalk och tillhörande Välståndsdomstol dit man kan överklaga beslut som drabbar individens eller samhällets välstånd och med det även välfärden för utsatta grupper.Svea Hovrätt Det saknas idag möjlighet för individen och samhället att överklaga beslut i miljöfrågor som förstör välståndet för samhället eller individen.

Cornucopia - Igår: 07:59

"Nipsippan är en mycket ovanlig och bildskön blomma som kan förgylla en vårutflykt" - Länsstyrelsen på Gotland vill göra naturreservat av Cementa

Aftonbladet rapporterar att Länsstyrelsen på Gotland vill att delar av Cementas område ska bli naturreservat för att skydda blomman nipsippa samt fjärilen väddnätfjäril. Man får nog acceptera att Länstyrelsen på Gotland under inga omständigheter vill att Sverige ska ha tillgång till cement, välstånd och välfärd och att det helt enkelt är kört.Utrotningshotad och fridlyst blåsippa i Stockholm (nåja, Danderyd) Länsstyrelsen på Gotland har helt enkelt som statens regionala representant (landshövding heter guvernör utomlands) bestämt sig att Cementa ska läggas ner och att Sverige med det ska bli utan cement, samt tillhörande välstånd och medföljande välfärd.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.