Corren > Nyheter

Saturday, 16 October, 09:49

Corren - 23 sep 21 kl. 13:17

Då har serien om Skandiamannen premiärNetflixproduktionen "Den osannolika mördaren" har fått ett premiärdatum..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Skandiamannen, Den

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Då har serienom , Skandiamannen, premiär

Fler nyheter från Corren

Corren - 10 minuter sedan

Olika vaccin godkänns för inresa till USA

Från den 8 november tillåts även utlänningar som vaccinerats med olika vaccin resa in i landet, enligt landets smittskyddsenhet CDC..

Corren - 45 minuter sedan

Fem saker att ha koll på i rapportfloden

Sandvik är första storbolag ut. Ett par dagar senare är det "super-torsdag" med en rad storbolag. Här är fem frågor som ska få svar när rapportsäsongen kickar igång igen..

Corren - 1 timme sedan

Greta Thunberg befarar nytt bakslag

FN:s klimattoppmöte i Glasgow blir sannolikt ännu ett bla-bla-möte, tror klimataktivisten Greta Thunberg. –Om det inte blir någon press utifrån kan ledarna säga i princip vad de vill, och komma undan med det, säger hon till TT..

Corren - 45 minuter sedan

Ett lyxigt palats mitt i Linköping

När Miljonpalatset, i hörnet av S:t Larsgatan och Vasavägen, stod klart 1899 hade Linköping fått några av sina då mest attraktiva lägenheter. I byggnaden fanns flera paradvåningar om sex rum och kök vilka omfattade nästan 300 kvadratmeter..

Corren - 45 minuter sedan

Inför covidpass inom äldreomsorgen

Kommunen behöver nu ta sitt ansvar och se till att våra äldre skyddas. Inför vaccinationsbevis för personal som ska jobba med de äldre, menar insändarskribenten..

Corren - 1 timme sedan

Analys av hittat barnskelett klar

När ett äldre hus i Tierp renoverades i somras gjorde ägarna ett makabert fynd – ett skelett från ett litet barn. Nu har skelettet analyserats med kol 14-metoden, skriver Dagens Nyheter..

Corren - 1 timme sedan

Höftopererad Elton John blev listetta

Elton John toppar den brittiska singellistan för första gången på 16 år..

Corren - 1 timme sedan

Bertil Torekull: Fantastiskt att få fylla 90 år

Jag går ut som en gammal man och återvänder som en ung pojke. Bertil Torekull skrattar när han beskriver hur han varje dag tar sin käpp och går den sedvanliga promenaden..

Corren - 1 timme sedan

Företagsjätten kan tvingas välja bort Norrköping

Siemens Energy, med 3 500 anställda i området, kan få hitta "andra lösningar" om inte Trafikverket satsar på att bygga Händelöleden..

Corren - 1 timme sedan

De kan nomineras till årets Augustpris

Kerstin Ekman, Mats Jonsson, Sara Stridsberg och Balsam Karam – kommer någon av dem att nomineras till ett av Sveriges största litterära priser? Det har blivit dags för Augustpriset att presentera årets utvalda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.