PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 26 October, 13:38

PrivataAffärer - 23 sep 21 kl. 12:41

Trading Direkt: Dubbla serieförvärvare  Även Cary Group hör hit, bolaget som ringde i klockan på torsdagsmorgonen. Även CTEK som stänger teckningsperioden på torsdagen fick vara med på ett hörn i sin frånvaro..
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Direkt, Cary Group, CTEK

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trading, Direkt, Dubbla, serieförvärvare

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 45 minuter sedan

Investera med rätt fokus

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Det har aldrig varit enklare att bli rik

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Minskad förlust för Veoneer

För motsvarande period i fjol hade bolaget ett rörelseresultat om -103 miljoner dollar. Omsättning kom in på 391 miljoner dollar, att ställa mot 371 miljoner dollar för det tredje kvartalet 2020. Kassaflödet från den löpande verksamheten uppgick till -120 miljoner dollar för kvartalet (+1).

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Nordea: Uppåtrisker i inflationsprognosen efter PPI-siffror

”Sammantaget finns det vissa uppåtrisker för vår inflationsprognos trots att priserna på konsumtionsvaror var i linje med vår prognos i september”, skriver han. Han noterar att konsumtionsvaror för inhemsk tillgång, den del av PPI som bäst förklarar konsumentprisinflationen, växlade upp till 3,1 procent i årstakt. Uppgången är än så länge inte dramatisk och i linje med Nordeas prognos.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Aktiechefen: Bra start på rapportperioden

– Intrycket från första delen av rapportperioden är att rapporterna lever upp till analytikerförväntningarna. Generellt sett är intäkterna i linje med förväntningarna och att resultaten faktiskt kommer in något bättre än väntat. En förklaring är att de lite större bolagen som har inlett rapportsäsongen har generellt sett bättre möjligheter att föra vidare kostnadsökningar till sina kunder, än vad lite mindre bolag har som inte säljer direkt till slutkund, säger Karl Hedberg i ett inlägg på Carnegies sajt.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Här är Swedbanks nya sektorfavorit

”Drivet av strukturellt ökad efterfrågan, och den duopolyliknande marknaden inom vilken prispressen än så länge varit måttlig, ser vi att Elekta kommer att kunna leverera bra tillväxt och lönsamhet framöver. Inte minst ser vi att en starkt bidragande orsak till tillväxten beror på det nya systemet Unity (MR-strålkanon), som lanserades 2018”, skriver analytikern enligt Swedbanks placeringssajt Aktiellt. Enligt analytikern ter sig utsikterna på lite längre sikt nu bättre ut än på länge.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

FI lägger ner utredning mot Swedbank

”En efter en lägger vi de historiska frågorna bakom oss för att i stället med full kraft fokusera på kundernas framtid”, kommenterar Jens Henriksson, vd för Swedbank. Finansinspektionen inledde en undersökning av misstänkta överträdelser av artikel 17 och 18 i EU:s marknadsmissbruksförordning i september 2020. Finansinspektionen lägger nu ner utredningen med hänvisning till att Stockholmsbörsens disciplinnämnd den 5 maj 2021 beslutade att utdöma ett vite om tolv årsavgifter till Swedbank, totalt 46,6 miljoner kronor för bristande informationsgivning från tiden 2016-2019.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Flat Capitals substansvärde ökade

Sekventiellt var det en ökning på 6,6 procent. För kvartalet uppgick resultatet efter skatt till 11,9 miljoner kronor (25,3). Resultatet per aktie blev 0:65 kronor (2:53).

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Stillsam premiär för Medhelp

Några minuter efter börsöppning handlades aktien för 8,80 kr, en nedgång på drygt 4 procent från teckningskursen.  Medhelp har tidigare meddelat att emissionen tecknats till 310 procent och att bolaget fått 1100 nya aktieägare. Medhelp tillfördes 50 miljoner före emissionskostnader på 4 miljoner.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Spiltan stiger i premiären på NGM PepMmarket

Investment AB Spiltan är det första bolaget som listas på den nya marknadsplatsen. Några minuter efter att handeln inleddes handlades aktien för 225 kr men var som mest uppe i 270 kr under de första minuterna. Det kan jämföras med 200 kr vid den senaste handel på Pepins.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.