Expressen > Nyheter

Thursday, 28 October, 23:47

Expressen - 23 sep 21 kl. 09:47

Höll i bröllop för 150 personer – riskerar 200 000 i böterEtt fastighetsbolag i Södertälje tillät ett större bröllop i deras lokaler i början av september.När länsstyrelsen genomförde en kontroll noterades åtminstone 150 gäster i lokalen.Bolaget riskerar nu 200 000 kronor i böter, rapporterar nyhetsbyrån Siren..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Södertälje, Siren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hölli , bröllopför , 150personer , riskerar, 200, 000, i böter

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Ex-guvernör Cuomo åtalad för sexbrott

Demokraten Andrew Cuomo avgick som guvernör för delstaten New York efter att en utredning slagit fast att han hade sextrakasserat elva kvinnor. Nu åtalas han för ett ringa sexbrott, motsvarande sexuellt ofredande, rapporterar Washington Post. .

Expressen - 15 minuter sedan

”Aktuellt” har tagits bort – SVT måste klippa om

SVT har avpublicerat torsdagskvällens ”Aktuellt ” från SVT Play av ”redaktionella skäl”. I ett klipp från en domstol råkade programmet visa en bild från en digital anslagstavla där tilltalades namn syntes. Det skedde i ett inslag som gällde skolattacken i Eslöv.

Expressen - 30 minuter sedan

Knivskuren man hittad i dike i Vallentuna

En man i 25-årsåldern har hittats allvarligt skadad i ett dike i Vallentuna, rapporterar Aftonbladet.Mannen ska ha blivit knivskuren i benet och har förts till sjukhus med ambulans helikopter. .

Expressen - 1 timme sedan

Minst sju SD-ledamöter ännu inte vaccinerade

Minst sju av Sverigedemokraternas riksdagsledamöter har inte vaccinerat sig mot covid-19. Till Dagens Nyheter säger Jimmie Åkesson (SD) att det är besvärande att Sverigedemokraterna har hamnat på denna sida av vaccinfrågan..

Expressen - 1 timme sedan

Psykolog kontaktade patient på dejtingapp

En psykolog i Gävleborg tog kontakt med en tidigare patient på en dejtingapp och träffade henne. Patienten anmälde sedan psykologen och beskriver att hon känt sig rädd och utsatt i förhållande mot honom. Nu riktar Inspektionen för vård och omsorg, IVO, kritik mot psykologen ”för att ha haft en olämplig kontakt med en patient”.

Expressen - 1 timme sedan

Danmark har högsta smittan sedan januari

Danmark har senaste dygnet testat 1 871 personer positivt för corona. Det är landets högsta siffra sedan januari, skriver danska TV2.  Trots att vårt grannland i väst bara har ungefär hälften så stor befolkning som Sverige har de nästan lika många personer på sjukhus med covid-19..

Expressen - 1 timme sedan

Ung kvinna rånad – överfölls av man i Falkenberg

En kvinna i 25-årsåldern blev på torsdagskvällen överfallen av en man som tog hennes cykel.I samband med händelsen skadade sig kvinnan och hon slog i huvudet och ”rispad av något vasst”. Polisen är på plats på Holgergatan i Falkenberg.

Expressen - 2 timmar sedan

Tre personer till sjukhus – trafikstopp på E4

Två bilar var inblandade i en trafikolycka på E4 vid Uppsala under torsdagskvällen. Tre personer fördes till sjukhus med oklart skadeläge, rapporterar polisen. Strax efter klockan 21 rådde trafikstopp i södergående riktning från olycksplatsen.

Expressen - 2 timmar sedan

”The Crown” återskapar omtalade Diana-intervjun

Prins William har försökt att stoppa Netflix förgäves.Trots påtryckningar kommer de ändå att återskapa den omdiskuterade BBC-intervjun med prinsessan Diana i ”The Crown”, rapporterar Daily Mail.– De satsar stort på det här, säger en källa inom Netflix till tidningen..

Expressen - 3 timmar sedan

Stort bestånd av alkfåglar riskerar att svälta till döds

Ett stort bestånd av den pingvinliknande sillgrisslan och andra alkfåglar riskerar att svälta ihjäl. Många av fåglarna som tar sig till Norge och svenska Västkusten är kraftigt magrade – andra hittas döda. En av orsakerna till att de svälter är klimatförändringen, menar biologen Jan Uddén.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.