SvD > Nyheter

Tuesday, 26 October, 13:44

SvD - 23 sep 21 kl. 04:45

Deltidspendlare tvingar fram nya biljetter
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Deltidspendlare, tvingarfram nya , biljetter

Fler nyheter från SvD

SvD - 10 minuter sedan

Doftspray bakom explosion i Luleå

SvD - 45 minuter sedan

Ingen varg skjuten i Sjundareviret

SvD - 45 minuter sedan

Operavår med kärlekslöfte och askunge

En berättelse om kärlekens kraft i ett krigsdrabbat Europa, familjebalett och en urpremiär för barn med funktionsvariationer – det visas på Kungliga Operan i vår..

SvD - 1 timme sedan

Kina: Vi ska dra ner utsläppen tidigare

Utsläppen måste nå en topp före 2030, fastslår nu även Kinas regim. Landet släpper ut mest växthusgaser av alla, och har tidigare kritiserats för att miljömålen ligger för långt bort i tiden..

SvD - 1 timme sedan

"Måste komma ihop som en enad kraft"

Det var Barry Smith själv som tog initiativet att hoppa av tränarjobbet i Djurgården.Nu vill sportchefen Joakim Eriksson att spelarna tar ett större ansvar.– Vi måste här och nu komma ihop som en enad kraft, säger Eriksson..

SvD - 2 timmar sedan

”Tvivlar på att Instagram är säkert för en 10-åring”

Facebook-ägda Instagram är skadlig för barn – enligt Facebooks egen forskning. Det hävdar visselblåsaren Frances Haugen, som nu vittnat även för brittiska politiker..

SvD - 2 timmar sedan

Riksbanksanställda bröt mot reglerna: Olämpligt

Nio av Riksbankens medarbetare har handlat med aktier i bolag som banken samtidigt stöttat under coronakrisen. Affärerna bröt mot Riksbankens regler, men det tog lång tid innan överträdelserna upptäcktes. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.