Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 18 October, 10:44

Expressen Dina Pengar - 23 sep 21 kl. 04:30

Så blev Anna, 39, fri från skuldberget: ”Har kontroll”Spenderar du mer pengar än vad du faktiskt har? Du är inte ensam. Även de med bra inkomster riskerar att hamna i skuld­fällan. Många av dem som söker skuldsanering gör det för att de snabblånat – till konsumtion. Anna Bergström, 39, tog sitt förstalånsom 20-åring och fastnade snabbt i låneträsket.
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Anna, Bergström, Kronofogden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Så blev Anna39 , frifrån , skuldbergetHar , kontroll

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 1 timme sedan

Priserna skenar – Norden bland de dyraste i världen

Dag för dag slår länder världen över rekord i historiskt höga drivmedelpriser – nu senast under natten Australien.Där oroas man för familjernas hushållsekonomi som blivit knappare under pandemin.Men landet väger lätt i jämförelse med Sverige – med mer än dubbelt så höga priset på diesel – som nu är världens näst dyraste..

Expressen Dina Pengar - 6 timmar sedan

Raketgatorna – här ökade priserna på bostäder mest

Batterifabriken har gjort Skellefteå till Sveriges framtidskommun nummer ett.Nu börjar det märkas på bostadspriserna.Ingen annanstans ökar priserna lika mycket procentuellt.

Expressen Dina Pengar - Igår: 16:39

Misstaget många äldre gör – kan ha rätt till tusenlappar

Många pensionärer vet inte vad som krävs för att få bostadstillägg.Därför går många också miste om tusentals kronor i månaden.– Det är en utmaning att få rätt personer att söka och korrekta och kompletta ansökningar, säger Sabina Masic på Pensionsmyndigheten.

Expressen Dina Pengar - 15 okt 21 kl. 04:30

Kan jag leva på mitt sparande och vänta med pensionen?

Drömmen om att sluta jobba i förtid och leva på sparade pengar har många.Men vad är bäst – vänta med att ta ut pensionen och använda upp sparpengarna eller tvärtom?Vår pensionsexpert Kristina Kamp svarar på veckans läsarfråga..

Expressen Dina Pengar - 14 okt 21 kl. 00:22

Elon Musks gliring till Jeff Bezos om vem som är rikast

Elon Musk, som passerade Jeff Bezos som världens rikaste man tidigare i år, utvidgade nyligen sin ledning rejält.Det fick Musk att komma med en liten spydighet till Bezos, skriver USA Today..

Expressen Dina Pengar - 13 okt 21 kl. 18:43

SAS-anställda i överraskande demonstration

SAS-personalens raseri mot flygbolagets nya organisation fick under tisdagen en ny dimension.Personalen demonstrerade inne på huvudkontoret och visade sin ilska med banderoller och plakat.Ilskan riktade sig mot SAS nya organisation där personalen anklagar företaget för social dumping och kringgå den svenska modellen på arbetsmarknaden.

Expressen Dina Pengar - 13 okt 21 kl. 13:45

Snapchat ligger nere – tusentals användare drabbade

Snapchat ligger nere. Enligt Daily mail har över 30 000 användare rapporterat in problem med appen..

Expressen Dina Pengar - 13 okt 21 kl. 10:19

Aktieprofilens 15 råd: Så här når du nästa nivå på börsen

Nybörjare på börsen gör ofta samma tabbe:Man köper det som går upp och säljer det som går ner.Det menar välkände börskrönikören och aktieprofilen Magnus Andersson, aktuell med ny bok baserad på 15 råd till den som vill bli en vassare investerare.– Man måste fokusera på färre bolag och våga ta ett större bet om man känner att det är bra, säger Magnus Andersson.

Expressen Dina Pengar - 13 okt 21 kl. 09:30

Chefsekonomen larmar: ”Det blir kris i julhandeln”

Nu duggar larmen tätt om att om att det kan bli tomt i butikshyllorna lagom till julhandeln – och dyrare för konsumenten.Ny smittspridning, komponentbrist och brist på fraktcontainrar ställer till stora problem.– Det kommer att bli kris i julhandeln, säger Lena Sellgren, chefsekonom på Business Sweden..

Expressen Dina Pengar - 12 okt 21 kl. 12:59

Expertens besked – då vänder bensinpriset

Priset på bensin och diesel fortsätter att skjuta i höjden.Anledningen är en allt högre skatt på drivmedel, låg produktion av olja och en hög efterfrågan efter pandemin.Men nu kan en vändning vara i sikte.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.